AcasăRecomandariMM Stoica demisioneaza din cauza lui: "Acest netalentat braconier al ratingului si-a...

MM Stoica demisioneaza din cauza lui: „Acest netalentat braconier al ratingului si-a instalat incompetenta in studioul Digi Sport”

Mihai Stoica pune Digi Sport sa aleaga: ori el, ori Radu Naum

Managerul general al campioanei Steaua renunta la contractul de colaborare cu postul Digi Sport, cel care detine drepturile tv ale Ligii 1.

 

Mihai Stoica pune Digi Sport sa aleaga: ori el, ori Radu Naum

Dupa ce a reusit sa puna la colt GSP TV si Sport.ro, Mihai Stoica isi incordeaza muschii si in fata gigantului RCS&RDS, proprietarul canalului Digi Sport. Deranjat de comentariile facute vineri seara in emisiunea „Fotbal Club”, moderata de Radu Naum, MM a luat atitudine si, prin intermediul contului personal de Facebook, a anuntat ca renunta la colaborarea cu Digi Sport. Scopul este cat se poate de clar si vizeaza, ca si in alte dati, inlaturarea din televiziune a oamenilor considerati ostili clubului Steaua. „De mai bine de trei ani, fiecare minut petrecut in studiourile Digi a insemnat ceva pentru mine. Din nefericire, cu ceva timp in urma, in acest post care isi propunea ALTCEVA, a aparut un personaj. Il stiam de la Gsp tv si m-am mirat cum un individ cu un bagaj de cunostinte fotbalistice atat de sarac a reusit sa se infiltreze intr-un ALTFEL de canal de sport. Orice discutie despre fotbal in care era obligat sa participe se incheia invariabil cu opiniile lui despre Turul Frantei, semicerc, filme psihologice suedeze sau Sandu Dabija. Si Marcel Iures. Din pacate, acest netalentat braconier al ratingului si-a instalat incompetent in studioul Digi Sport si a schimbat pe nesimtite profilul unei emisiuni pe care eu o indrageam foarte mult. Din cauza faptului ca nu pot tolera la nesfarsit atacurile unui vegetarian (cu orientare spre un anumit gen de terapie) la adresa corectitudinii noastre, am decis ca dupa comentariile pe care acesta le-a facut inainte si dupa partida cu Concordia Chiajna sa renunt la colaborarea cu postul de televiziune Digi Sport, chiar daca pierd placerea de a comenta cele mai importante meciuri de fotbal din Europa, prilejul de a-mi etala cunostintele despre sportul pe care-l venerez, expunere si bani”, a fost mesajul transmis de MM Stoica sefilor Digi Sport.

Mihai Stoica
author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger