AcasăSPORTMM si Netoiu vor in libertate

MM si Netoiu vor in libertate

MM Stoica si Gigi Netoiu cer anularea pedepselor primite

Gheorghe Netoiu si Mihai Stoica, condamnati la trei ani si patru luni si respectiv trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, au depus la Tribunalul Bucuresti cereri de revizuire, prin care cer anularea pedepselor pe care le-au primit de la judecatorii Curtii de Apel.

MM Stoica si Gigi Netoiu cer anularea pedepselor primite

In cazul lui Netoiu, instanta a stabilit termenul de judecare a cererii de revizuire a pedepsei in 2 septembrie, in timp ce pentru actiunea lui Mihai Stoica nu a fost stabilita deocamdata data la care va fi analizata de Tribunalul Bucuresti. Potrivit Codului de Procedura Penala, revizuirea hotararilor judecatoresti definitive, cu privire la latura penala, poate fi ceruta in mai multe situatii. Una dintre acestea se refera la cazul in care s-au descoperit fapte sau imprejurari care nu au fost stiute la solutionarea cauzei si care dovedesc netemeinicia hotararii pronuntate in cauza. De asemenea, revizuirea poate fi solicitata atunci cand un inscris care a fost folosit ca temei al hotararii a fost declarat fals in cursul judecatii sau dupa pronuntarea hotararii, imprejurare care a influentat solutia pronuntata in cauza.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu (trei ani si patru luni de inchisoare), George Copos (trei ani si opt luni), Mihai Stoica ( trei ani si sase luni), Cristi Borcea si Ioan Becali (sase ani si patru luni), Victor Becali (patru ani si opt luni), pe Gica Popescu (trei ani, o luna si zece zile) si Gigi Netoiu (trei ani si patru luni) in celebrul dosar al transferurilor de jucatori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger