AcasăSPORTMitica Dragomir vrea sa predea stafeta LPF lui Ionel Danciulescu

Mitica Dragomir vrea sa predea stafeta LPF lui Ionel Danciulescu

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, l-a contactat personal pe jucatorul cu cele mai multe aparitii in campionatul romanesc. Lui Ionel Danciulescu i s-a propus sa preia stafeta de la „Corleone”.

Dumitru Dragomir nu vrea sa lase sefia LPF in voia sortii

Daca Mircea Sandu inca se mai gandeste pe cine lasa in fotoliul de lider la FRF, Mitica Dragomir si-a desemnat inlocuitorul pentru Liga. Matusalemicul sef al LPF l-a ales pe tutankamonul din Stefan cel Mare, Ionel Danciulescu, pe care il considera deja un brand al campionatului mioritic.

Danciulescu, la meciul cu CS Severin, penultimul jucat in 2012

Dragomir l-a sfatuit pe „Danciu” sa vina la LPF in cazul in care jucatorului de 36 de ani nu i se prelungi contractul cu FC Dinamo, scandent in aceasta vara. Daca va accepta propunerea, Ionel Danciulescu nu va fi instalat imediat sef la LPF, ci isi va face ucenicia langa cel supranumit „Corleone”, totul pana la alegerile care vor avea loc in toamna. Atacantul dinamovist a promis ca se va gandi la propunerea lui Mitica, desi el spera sa mai joace macar un sezon. Surse apropiate atacantului sustin ca, in cazul in care Dinamo nu-i va mai propune prelungirea intelegerii, Danciulescu va agata ghetele in cui si va accepta sa lucreze la Liga.

Presedintele LPF l-a sfatuit pe jucatorul cu cele mai multe prezente in primul esalon all time (497) sa-si formeze inca de pe acum o echipa proprie, de tineri, care ar putea constitui noua organigrama a LPF. Ionel Danciulescu detine nu doar recordul de prezente in Liga 1. El ocupa si locul doi in clasamentul golgeterilor din toate timpurile din campionat, cu 211 reusite, fiind depasit de Dudu Georgescu (252). Dumitru Dragomir face parte din structurile LPF inca de la infiintare, fiind vicepresedinte in timpul mandatului lui Mircea Angelescu (1992-1996), iar apoi presedinte. Valceanul a avut un contracandidat doar la alegerile din 2000, cand fostul international Gino Iorgulescu obtinut 5 voturi, in timp ce Dragomir a primit 11.

author avatar
Sebastian Stan
366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger