AcasăSPORTMitica Dragomir, prima reactie dupa condamnare: "Au vrut sa ma curete. Sunt...

Mitica Dragomir, prima reactie dupa condamnare: „Au vrut sa ma curete. Sunt total nevinovat”

Vizibil socat de decizia instantei de a-l condamna la sapte ani de inchisoare, in dosarul drepturilor TV, Dumitru Dragomir si-a sustinut cauza, declarandu-se nevinovat.

Mai mult decat atat, fostul sef al Ligii Profesioniste a amintit ca nu e vorba despre o decizie definitva, si ca are la dispozitie varianta recursului.  „Au vrut sa ma curete, sunt total nevinovat, sunt bagat in toate felurile de procese nevinovat si vor sa ma bage la puscarie. Nu este definitiva, o sa vedem despre ce este vorba”, a precizat, intr-o interventie in direct la postul B 1 TV, Dragomir explicand, totodata, ca inainte de orice alt pas sau comentariu asteapta sa vada motivarea instantei.

Va reamintim ca decizia pronuntata in urma cu scurt timp apartine Tribunalului Bucuresti si ca dosarul in care Dragomir a fost acuzat de coruptie in privinta vanzarii drepturilor de difuzare in cazul meciurilor din Liga I, a fost trimis in instanta in 2014.

Pentru Dumitru Dragomir, aceasta este a doua lovitura venita din directia instantei, dupa ce in urma cu mai bine de o saptamana primise trei ani cu suspendare in dosarul dezaflierii Universitatii Craiova, cauza in care o pedeapsa similara a primit si Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei de Fotbal.

author avatar
Cristina Stefan
882 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger