AcasăSPORTMisiune dificila pentru echipele romanesti din play-off-ul Europa League

Misiune dificila pentru echipele romanesti din play-off-ul Europa League

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti vor reprezenta Romania in play-off-ul Europa League, iar oficialii celor doua formatii au aflat, vineri, numele adversarelor ce le vor sta in cale.

De departe cea mai grea misiune este cea a Astrei, gruparea din Giurgiu urmand sa dea piept, pentru calificarea in grupele Europa League, cu puternica formatie franceza Olympique Lyon.

Desi nu mai are stralucirea de alta data, Lyon ramane un adversar redutabil, formatia franceza trecand, in turul III preliminar, de Mlada Boleslav cu o dubla victorie, 4-1 si 2-1.

Hubert Fournier este antrenorul lui Olympique Lyon, gruparea franceza bazandu-se pe fotbalisti precum Yoann Gourcuff, Christophe Jallet, Maxime Gonalons sau Arnold Mvuemba, toti cu selectii in nationala Frantei.

Petrolul Ploiesti se bate cu Dinamo Zagreb pentru calificarea in grupele Europa League. Croatii au ratat de o maniera incredibila calificarea in play-off-ul UEFA Champions League, dupa 1-0 in deplasare, cu Aalborg, si 0-2 pe teren propriu.

Zoran Mamic este antrenorul lui Dinamo Zagreb, iar vedetele echipei sunt Josip Simunic, Luis Ibanez, Ivo Pinto, Eduardo sau Wilson Eduardo.

Primele meciuri vor avea loc pe 21 august, la Lyon, respectiv Ploiesti, urmand ca partidele din mansa a doua sa aiba loc pe 28 august, la Zagreb, respectiv, cel mai probabil, pe Arena Nationala.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger