AcasăRecomandariMircea Sandu vrea limuzina si 75.000 de euro de la FRF

Mircea Sandu vrea limuzina si 75.000 de euro de la FRF

Mircea Sandu nu se lasa. Intr-o scrisoara adresata conducerii FRF, fostul sef de la Casa Fotbalului anunta ca nu accepta desfiintarea contractului de renta viagera ca presedinte de onoare al FRF in conditiile impuse si solicita respectarea integrala a intelegerii.

Mircea Sandu si Razvan Burleanu isi strang mana mai mult de protocol

La 11 august 2014, Mircea Sandu a inaintat FRF o oferta de denuntare unilaterala a contractului, primind din partea conducerii Federatiei Romane de Fotbal o notificare de „desfiintare a intelegerii cu anumite conditii”, prin incheierea unui act aditional, care urma sa fie legalizat la notariat. Si cum Razvan Burleanu nu a acceptat oferta lui Sandu de incetare a contractului, „Nasul” a comunicat FRF ca retracteaza intentia de denuntare unilaterala. Totodata, Sandu someaza Federatia „sa procedeze la executarea integrala a contractului aflat in vigoare, cu efectuarea tuturor prestatiilor datorate incepand cu data de 12 august 2014, de la care nu s-a mai realizat plata rentei”. In caz contrar, fostul presedinte de la „Casa Fotbalului” isi rezerva dreptul de a solicita drepturile in instanta, cu dobanda legala de intarziere si cu costurile procedurii.

Se judeca pentru 25.000 de euro

FRF l-a actionat in instanta pe Mircea Sandu, la Tribunalul Bucuresti, caruia ii solicita restituirea sumelor incasate din renta viagera, valoarea de recuperat fiind calculata la 114.736,46 lei (putin peste 25.000 de euro). In data de 5 martie 2014, in dimineata dinaintea alegerilor pentru sefia FRF, Mircea Sandu, inca presedinte in functie, a semnat cu Gino Iorgulescu, prim-vicepresedinte al Federatiei, un contract de renta viagera. Sandu a parafat actul in calitate de rentier, iar Iorgulescu, in calitate de reprezentant al FRF. Conform pachetului de beneficii stabilit atunci, Mircea Sandu avea o renta viagera in valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei cladiri a FRF, orice interventie chirurgicala sau recuperare medicala platita de FRF, o limuzina de la FRF si benzina decontata indiferent de numarul de kilometri parcursi, telefon, personal angajat cu salarii in limita a 5.000 de lei lunar, deplasari la meciurile echipei nationale cu decontarea cazarii la hotel de cinci stele si diurna de 500 de euro pe zi. Interesant este ca acest pachet nu a fost prezentat in cadrul A.G. din 5 martie, ci doar s-a supus la vot propunerea ca Mircea Sandu sa devina presedinte de onoare al FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger