AcasăSPORTMircea Sandu, artificiu de 10 milioane de euro in favoarea Stelei

Mircea Sandu, artificiu de 10 milioane de euro in favoarea Stelei

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal, in frunte cu presedintele Mircea Sandu, militeaza pentru reducerea numarului de echipe din Liga I.

Aceasta actiune s-ar putea realiza chiar incepand cu sezonul 2013-2014, in conditiile in care la sfarsitul actualului sezon ar putea retrograda nu mai putin de 7 echipe, din cauza rezultatelor sportive slabe sau din cauza neindeplinirii criteriilor pentru licenta.

Mircea Sandu sustine ca exista posibilitatea ca Liga I sa ramana cu 14 echipe intr-un sezon, iar Gigi Becali, patronul Stelei, isi freaca mainile de bucurie.

Concret, Becali solicita ca Liga I sa aiba 14 echipe, iar sistemul competitional sa fie cu sezon regulat plus play-off si play-out.

„Cel mai bine pentru fotbalul romanesc este cu 14 echipe cu play-off si play-out. Sa joci mai multe meciuri cu Dinamo. Mai multe meciuri acasa, adica mai multi bani pentru cluburi” a afirmat Gigi Becali, la Digi Sport.

In cazul in care acest plan se va pune in practica, patronul Stelei estimeaza ca gruparea din Ghencea va incasa 10 milioane de euro doar din drepturile TV pentru Liga I si biletele vandute la meciurile disputate pe teren propriu in Liga I.

Interesant este ca Mircea Sandu este de acord cu artificiul propus de Gigi Becali, cu precizarea ca Nasul Sandu vrea o propunere concreta din partea cluburilor din Liga I, „pentru ca eu degeaba propun”.

author avatar
Cristi Ionita
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger