AcasăSPORTMircea Sandu anunta cine va conduce FRF din 2014!

Mircea Sandu anunta cine va conduce FRF din 2014!

Conducerea Federatiei Romane de Fotbal a convocat, pentru astazi si maine, la Centrul National de la Mogosoaia, toti membrii afiliati cu drept de vot. Discutia se va axa, in special, pe alegerile care vor avea loc anul viitor, cand se va decide numele noului „Nas”.

Mircea Sandu si Ionut Lupescu, doi fosti aliati, deveniti intre timp dusmani de moarte

Timp de doua zile, Mogosoaia isi deschide portile pentru cei care vor vota, in 2014, noul sef la „Casa Fotbalului”. Se spune ca, in aceste zile, va fi decis succesorul lui Mircea Sandu la presedintia FRF. Reprezentantii cluburilor din Liga 2 si Liga 3, presedintii AJF-urilor, cei care se ocupa exclusiv de juniori, de fotbalul in sala, dar si de cel feminin, vor veni la consfatuirea convocata la Mogogoaia ca sa afle ce directive sunt trasate pentru 2013, dar mai ales de ceea ce se va intampla la alegerile din 2014.

Dupa cum se stie, Mircea Sandu a anuntat ca nu mai candideaza, asta dupa sase mandate consecutive adjudecate. Momentan, nu se stie cine va participa la alegerile de anul viitor. Pana acum au fost vehiculate numele lui Gica Popescu, Ionut Lupescu dar si Gheorghe Hagi. Popescu ar fi principalul favorit, el asteptand verdictul din Dosarul Transferurilor, pentru a fi sigur ca poate candida. Ceilalti doi, Hagi si Lupescu, au negat ca ar fi discutat ceva in legatura cu participarea la alegerile FRF. Pe 9 august 1990, Mircea Sandu a fost ales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, functie pe care o ocupa si in prezent. De-a lungul timpului, Sandu a fost reales in anii 1994, 1998, 2001, 2005 si 2010. Din 2007, Mircea Sandu ocupa functia de membru in Comitetul Executiv UEFA.

author avatar
Sebastian Stan
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger