AcasăSPORTMircea Lucescu, oferta de 200 de milioane de euro de la Fenerbahce

Mircea Lucescu, oferta de 200 de milioane de euro de la Fenerbahce

Dupa noua ani petrecuti la Sahtior Donetk, antrenorul roman Mircea Lucescu isi doreste o schimbare in cariera, desi si-a prelungit de curand contractul cu gruparea ucraineana.

Curtat cu insistenta de mai multe echipe din Vest, Lucescu ar putea ajunge, in cele din urma, in campionatul unde a scris deja istorie, respectiv cel al Turciei.

Tehnicianul roman are deja, la activ, titluri castigate cu Galatasaray si Besiktas, iar conducerea lui Fenerbahce ii ofera, printre altele, posibilitatea de a intra in istorie si a castiga acelasi trofeu cu trei echipe diferite.

Aziz Yildirim, presedintele lui Fenerbahce, l-a indepartat de la echipa pe Aykut Kocaman, dupa ce formatia de pe „Sukru Saracoglu” a incheiat campionatul la 10 puncte in spatele Galatei.

In plus, Yildirim este pregatit sa-l ingroape pe Mircea Lucescu in bani in speranta ca acesta va reusi sa readuca pe Fenerbahce atat in varful ierarhiei nationale, cat si in topul celor mai tari echipe din Europa.

Desi Fenerbahce are in lot jucatori precum Dirk Kuyt sau Raul Meireles, Yildirim pune la bataie un buget anual de 200 de milioane de euro pentru ca Mircea Lucescu sa-si aduca ce jucatori doreste.

author avatar
Cristi Ionita
814 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger