AcasăSPORTMircea Lucescu, la un pas de bataie in Ucraina

Mircea Lucescu, la un pas de bataie in Ucraina

Antrenorul roman Mircea Lucescu a decis sa ramana la Sahtior Donetk, din respect pentru fanii, jucatorii si oficialii echipei ucrainene, dar situatia in care se afla devine tot mai tensionata.

Cei de la Sahtior au mari probleme din cauza conflictului armat din estul Ucrainei, iar Mircea Lucescu si-a facut dusmani si la nivel oficial.

Ultimul incident in care a fost implicat antrenorul roman s-a petrecut sambata, cand Sahtior s-a impus, cu 1-0, pe terenul formatiei Obolon Brovar, intr-un meci contand pentru Cupa Ucrainei.

Victoria obtinuta de Sahtior a fost una cu cantec, singurul gol al partidei fiind inscris de brazilianul Adriano Luiz in minutul 92, din penalty.

La finalul confruntarii, Serghei Soldatov, antrenorul gazdelor, a sarit sa-l bata pe tehnicianul roman. Informatia a fost confirmata, pentru presa ucraineana, de mai multi jucatori de la Sahtior. Taras Stepanenko si Andriy Pyatov au sarit in ajutorul lui Mircea Lucescu, interventia lor facand ca intregul incident sa se reduca la nivel de injuraturi si imbranceli.

author avatar
Cristi Ionita
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger