AcasăSPORTMircea Lucescu e trist dupa remiza de la Torino: "Meriam sa castigam...

Mircea Lucescu e trist dupa remiza de la Torino: „Meriam sa castigam cu Juventus!”

Lucescu, mahnit dupa meciul cu Juventus

Antrenorul roman este suparat dupa ce Sahtior Donetk a plecat neinvinsa din fieful campioanei Italiei. Ucrainenii au deschis scorul pe „Juventus Arena” si si-au creat o gramada de ocazii la poarta marelui Gigi Buffon.

Lucescu, mahnit dupa meciul cu Juventus

Tehnicianul lui Sahtior Donetk s-a aratat extrem de suparat dupa meciul cu Juventus, din grupa D a Ligii Campionilor, Mircea Lucescu sustinand ca echipa sa merita sa plece din Italia cu toate cele trei puncte.

Srna, incercand sa-l suprinda pe goalkeeper-ul lui Juventus

„Un punct cu Juventus este important, iar rezultatul ne mentine in cursa pentru calificare. Nu e o surpriza ca suntem neinvinsi de 26 de meciuri. Am facut un meci bun, am mentinut posesia balonului si meritam mai mult dupa ocaziile pe care ni le-am creat. Meritam victoria in aceasta intalnire!”, a declarat la finalul partidei antrenorul roman.

Cu Razvan Rat integralist, Sahtior a terminat 1-1 la Torino, pentru gruparea ucraineana marcand Alex Teixeira (minutul 23), in timp ce pentru Juve a punctat Bonucci (minutul 25). Clasamentul grupei D arata astfel: Chelsea 4 puncte, Sahtior 4 p, Juventus 2 p, Nordsjaelland 0 p. Etapa viitoare, Mircea Lucescu se va duela cu un alt manager italian, Roberto Di Matteo, tehnicianul lui Chelsea Londra.

author avatar
Sebastian Stan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger