AcasăSPORTMinune in Giulesti! Copos a platit salariile jucatorilor

Minune in Giulesti! Copos a platit salariile jucatorilor

George Copos gaseste solutii de salvare a Rapidului chiar si pe timp de criza

„Chiar si in stare de insolventa, clubul are grija de voi!”, este mesajul pe care George Copos l-a transmis jucatorilor in acest inceput de an.

George Copos gaseste solutii de salvare a Rapidului chiar si pe timp de criza

Ca sa le demonstreze ca este un om de cuvant, finantatorul FC Rapid a achitat o parte din salariile restante intregului lot ramas la dispozitia antrenorului Marian Rada. Pana la plecarea in cantonamentul de la Marbella (22 ianuarie), fotbalistii au promisi si banii aferenti lunii decembrie. Intrat in insolventa, Rapidul s-a despartit in iarna de toti jucatorii care aveau contracte mari: Romeo Surdu, Blaze Ilijoski, Marius Bilasco, Renan da Silva, Stefan Figueiredo, Iulian Apostol, Nemanja Milisavljevic, Milos Pavlovic, Marius Constantin, Ovidiu Burca si Glauber Berti. In asteptare mai sunt Felipe Teixeira, Dorin Goga si Paul Codrea.

Bozovic a devenit liber

Fundasul muntenegrean Vladimir Bozovic sustine ca a primit de la impresarul sau o hartie prin care FIFA ii admite memoriul depus impotriva clubul Rapid si il declara jucator liber de contract. „Acum, pot semna cu oricine doresc, astept oferte!”, a precizat fundasul stanga.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger