AcasăSPORTMike Tyson: „Am risipit 500 de milioane de dolari”

Mike Tyson: „Am risipit 500 de milioane de dolari”

Mike Tyson va fi vedeta filmului "Algérie pour toujours"

Fostul boxer american Mike Tyson, cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria grea, a recunoscut ca nu a stiut sa gestioneze sumele uriase castigate pe parcursul carierei sale, risipind in total aproximativ 500 milioane de dolari.

„Nu am stiut cum sa-mi gestionez banii si nici cum sa gestionez persoanele care se apropiau de mine pentru banii mei. Eram complet pe dinafara. Am risipit aproape 500 milioane de dolari”, a declarat „Iron Mike” intr-un interviu acordat CNBC. Tyson (49 ani) isi plateste si in ziua de azi datoriile dupa greselile pe care le-a comis in anii de glorie si care l-au obligat sa-si declare falimentul in 2003. Dupa problemele cu drogurile si alcoolul pe care le-a avut in trecut, fostul campion declara acum ca doreste sa duca o viata respectabila si sa profite de al doilea val de celebritate pe care i l-a adus promovarea imaginii sale publice pe retelele de socializare: „Vreau sa duc o viata sobra, nu vreau sa mor. In trecut, am fost o persoana rea si am facut multe lucruri rele, iar acum vreau sa fiu iertat. Vreau sa-mi schimb viata. Vreau o viata diferita. Acum am mai multi fani decat am avut in intreaga mea cariera de boxer. De unde stiu asta? Pentru ca am Internet”.

Tyson Fury, fara centura si anchetat de politie

Politia engleza a deschis o ancheta vizandu-l pe Tyson Fury, proaspat campion mondial al categoriei grea, pentru remarce referitoare la homosexualitate. Tyson a declarat ca trei lucruri trebuie sa fie reunite „pentru a aduce sfarsitul lumii”: „Primul este legalizarea homosexualitatii, apoi a avortului, iar ultimul este pedofilia. Cine ar fi crezut in anii ’50-’60 ca primele doua vor fi legalizate?”. Un tanar englez a depus o plangere la politie pe numele pugilistului, considerand ca remarcele sale reprezinta „o crima comisa din ura”. Ancheta este in curs de desfasurare.
Altfel, Tyson Fury a fost deposedat de titlul IBF, dupa ce a acceptat sa-i acorde revansa ucraineanului Klitschko in loc sa lupte cu challenger-ul obligatoriu desemnat de Federatia Internationala de Box (IBF). „Este adevarat, a fost deposedat de centura sa IBF”, a declarat Lindsey Tucker, presedintele IBF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger