AcasăSPORTMihai Stoica: "Probabil ca Stoichita a vorbit la telefon cu Gigi"

Mihai Stoica: „Probabil ca Stoichita a vorbit la telefon cu Gigi”

„La cum am jucat, rezultatul este echitabil”, a declarat Mihai Stoica la finalul derbiului din Giulesti. Oficialul stelist a explicat faza din minutul 56, cand Mihai Stoichita a fost vazut vorbind la telefon, prin faptul ca antrenorul fusese sunat de finantatorul Gigi Becali.
„Probabil ca Stoichita a vorbit cu Gigi si trebuie sa se inteleaga foatre clar ca noi suntem conectati la tot ce se intampla, pentru ca este cel mai important meci. Echipa s-a facut in vestiar si schimbarile aici. Si Gigi era foarte curios sa vada starea unor jucatori”, a precizat Stoica. Cat priveste scorul de 1-1, MM considera echitabil rezultatul final: „E putin mai mult decat un meci egal pentru noi, pentru ca am termina inaintea lor daca am fi la egalitate de puncte cu Rapid. E complicata in continuare situatia, un mare castig pentru noi e faptul ca ne-am recuperat jucatori importanti. Nu tinem cont de numele adversarilor, dar sunt optiuni. Nu sunt multumit cu acest punct, dar nu pentru ca am fi meritat mai mult. Conduci, la prima ocazie marchezi, te astepti sa fie ziua ta, insa n-a fost asa…. Dar un e niciun jucator de condamnat pentru ca atitudine au avut. Ma bucur ca din 2004 am reusit cu echipele la care activez sa plec neinvins din Giulesti. N-am pierdut si avem doua puncte in spatele Rapidului si un rezlutat direct favorabil. Rapid are mai mari sanse la titlu decat CFR si Dinamo”.
Mihai Stoica s-a declarat multumit si de prestatia brigazii cehe conduse de Miroslav Zelinka: „E de apreciat arbitrajul, pentru ca atmosfera a fost aprinsa, insa brigada de arbitri a reusit sa mentina un echilibru. Nu cred ca o echipa se poate considera nemultumita de maniera de arbitraj”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger