AcasăRecomandariMihai Stoica a sabotat bugetul Stelei

Mihai Stoica a sabotat bugetul Stelei

Managerul campioanei este aratat cu degetul de fani atunci cand se pune problema vinovatului pentru starea de fapt la meciurile de acasa ale Stelei: nu se vand toate biletele, indiferent ca vorbim de Liga Campionilor ori de Liga 1!

Mihai Stoica face apel la fani sa sustina neconditionat Steaua

Pentru al doilea joc consecutiv in grupa E a Ligii Campionilor, Arena Nationala nu se va umple, desi FC Steaua are nevoie de fani acum mai mult ca niciodata. Ieri, mai erau disponibile aproape 20.000 de bilete, semn ca s-au dat doar jumatate din tichetele scoase la vanzare. Ca sa rezolve situatia, oficialii clubului au deschis nu mai putin de cinci case la stadion, in speranta ca suporterii se vor imbulzi astazi sa cumpere un bilet. Si, totusi, preturile exagerate practicate de conducerea Stelei reprezinta motivul pentru care „ultrasii” sunt retinuti in a-si confirma prezenta la meciul de diseara.

Cel mai ieftin tichet costa 50 de lei, iar cel mai scump ajunge la 250, sume deloc de neglijat pentru microbistul obisnuit, asta desi managerul Mihai Stoica le considera cat se poate de decente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
653 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger