AcasăSPORTMihai Stoica a primit puteri depline la Steaua

Mihai Stoica a primit puteri depline la Steaua

Mihai Stoica este noul sef de la Steaua

Din inchisoare, Gigi Becali le-a transmis apropiatilor ca FC Steaua va fi condus de managerul Mihai Stoica. Joi, antrenorul Laurentiu Reghecampf si-a dat acordul sa pregateasca echipa si in sezonul urmator.

Mihai Stoica este noul sef de la Steaua

Incarcerarea lui Gigi Becali poate scinda clubul Steaua. Deocamdata, puterea deplina i-a fost oferita de latifundiar managerului Mihai Stoica, insa tabara Teia Sponte – Valeriu Argaseala are o influenta mult prea mare asupra miliardarului pentru a fi neglijata. Pana atunci, insa, MM isi savureaza aceasta prima victorie, cu care a tinut mortis sa se laude ieri dupa vizita la Penitenciarul Rahova: „Am de transmis doua mesaje din partea lui Gigi. Primul este ca Steaua va fi condusa de Laurentiu Reghecampf si de mine, cu putere maxima. A insistat sa mentionez asta! Nimeni nu are voie sa se bage, nici macar oamenii din familia lui. Nimeni nu are nicio putere asupra noastra, iar daca cineva vorbeste de acum incolo despre Steaua, o face in nume propriu. Al doilea mesaj este ca Gigi se va tine de cuvant, de fapt isi va respecta cuvantul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. In rest, orice intrebare imi puneti raspunsul este acelasi, «Gigi Becali se cheama el»”.

Cu doar cateva ore inainte, miercuri seara, MM Stoica lansase primul avertisment pentru Teia Sponte, cel mai apropiat prieten al lui Gigi Becali: „Teia Sponte este un prieten foarte bun al lui Gigi care nu are, insa, nicio implicare la Steaua. Pe acest om, Gigi il poate pune la orice ora sa-i conduca orice afacere, insa la Steaua nu este cazul, pentru ca eu ma pricep mult mai bine la fotbal. In aceste conditii, nu am nevoie de niciun supervizor la echipa”.

Laurentiu Reghecampf isi propune sa duca echipa in grupele Ligii Campionilor

De principiu, Reghecampf mai sta un sezon

Impreuna cu Mihai Stoica, in vizita la Gigi Becali a mers si Laurentiu Reghecampf. Antrenorul a primit asigurari din partea patronului ca nu vor fi niciun fel de probleme financiare la club, mai ales daca echipa se va califica in grupele Ligii Campionilor. La randul lui, convins de argumentele latifundiarului, Reghecampf a acceptat sa continue munca inceputa la Steaua in 2012.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger