AcasăSPORTMihaela Radulescu si Sebastian Vettel alearga impreuna la maraton (VIDEO)

Mihaela Radulescu si Sebastian Vettel alearga impreuna la maraton (VIDEO)

Mihaela Radulescu si trei dintre ceilalti componenti ai echipei Romaniei

Mihaela Radulescu si-a anuntat, pentru 2014, participarea la ultramaratonul „Red Bull Wings for Life World Run”, actiune caritabila ce are ca obiectiv strangerea de fonduri pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii.

Mihaela Radulescu si trei dintre ceilalti componenti ai echipei Romaniei

Ultramaratonul va avea loc la nivel mondial, urmand a se desfasura pe cinci continente in acelasi timp, pe 40 de trasee diferite, dintre care unul stabilit in Romania.

Mihaela Radulescu va face parte din echipa Romaniei alaturi de campioni ai sportului precum Tomi Coconea si Daniel Pisica, cei mai tari romani in ceea ce priveste sporturile extreme, dar si alaturi de George Balta, fost vicecampion national de rugby care a ajuns intr-un scaun cu rotile dupa un accident grav petrecut pe teren.

Sebastian Vettel, campion si filantrop

Interesant este ca la ultramaratonul „Red Bull Wings for Life World Run” va participa si Sebastian Vettel, cel mai tanar cvadruplu campion mondial de Formula 1 din istorie. Neamtul este un sportiv care se implica activ in diferite acte de caritate inca dinainte de a ajunge la echipa de Formula 1 Red Bull Racing, unde a devenit un ambasador „Red Bull Wings for Life”.

sursa foto: Facebook/George Balta

[youtube]fYV8dllA4mc[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger