AcasăSPORTMihaela Buzarnescu s-a oprit in optimi, la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu s-a oprit in optimi, la Roland Garros

Dupa un parcurs foarte frumos la actuala editia a French Open, romanca aflata pe locul 33 in ierarhia mondiala s-a oprit in turul al patrulea al Grand Slam-ului de la Paris.

Cea care a invins-o – in doua seturi – a fost americanca Madison Keys, impotriva careia Mihaela a jucat duminica, pe arena centrala la Roland Garros. Americanca, a 13-a favorita la trofeu, s-a impus destul de lejer in primul set, pe care l-a castigat cu scorul de 6-1.

In setul 2, Mihaela a inceput la serviciu si a castigat un prim game, insa americanca a egalat, iar apoi a facut break, ducand scorul la 2-1, iar apoi desprinzandu-se la 3-1, si castigand apoi punct cu punct, pana la 5-1, cand romanca a redus din diferenta, ducand scorul la 5-2, iar apoi la 5-3, dupa 58 de minute de joc. Buzarnescu a reusit sa isi treaca in dreptul numelui si un al patrulea game in setul secund, tabela indicand 5-4. Insa din pacate pentru romanca, adversara ei a ajuns prima la 6, in setul doi, castigand infruntarea.

Meciul care a oprit parcursul Mihaelei Buzarnescu la Roland Garros 2018, trimitand-o pe Keys in sferturile turneului, s-a incheiat dupa 65 de minute de joc.

sursa foto: facebook.com/MickyBuzarnescu

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger