AcasăSPORTMessi, umilit de un pusti la propria petrecere - VIDEO

Messi, umilit de un pusti la propria petrecere – VIDEO

Trebuia sa fie o seara magica pentru superstarul Lionel Messi, care si-a aratat cele 4 Baloane de Aur in fata fanilor, insa FC Barcelona a obtinut doar un egal, 2-2, in meciul cu Malaga de pe teren propriu, din prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Spaniei.

Aplaudat la scena deschisa, Messi nu a putut decat sa-l priveasca nedumerit pe Thiago Alcantara, care le-a facut cadou oaspetilor golul de 1-0, Iturra deschizand scorul in minutul 25.

Barcelona a intors rapid rezultatul. Messi a egalat in minutul 29, iar Puyol a facut 2-1 in minutul 30 cu o superba lovitura cu capul.

In ciuda faptului ca oaspetii au ramas in inferioritate numerica in minutul 75, cand a fost eliminat Nacho Monreal, iar Tito Vilanova l-a aruncat in lupta si pe Hernandez Xavi, Barcelona nu a mai fortat pe final, multumindu-se cu scorul de pe tabela.

Cand nimeni nu mai credea, in minutul 90, Ignacio Camacho (22 de ani), inchizatorul lui Malaga, a profitat de greselile lui Adriano si Puyol si a restabilit egalitatea, stirbind masiv din stralucirea petrecerii date in cinstea lui Messi.

FC Barcelona – Malaga s-a incheiat 2-2, iar catalanii au mari emotii inaintea returului de saptamana viitoare desi, in campionat, Messi si compania s-au impus cu 3-1 pe La Rosaleda.

[youtube]1D6tgz8khWY[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
961 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger