AcasăSPORTMessi, scuipat si injurat de argentinieni

Messi, scuipat si injurat de argentinieni

Messi, mai iubit de spanioli decat de argentinieni

Oricate trofee ar cuceri cu FC Barcelona, Lionel Messi nu va ajunge niciodata la inimile argentinienilor, parca pe veci cucerite de Diego Armando Maradona.

Messi, mai iubit de spanioli decat de argentinieni

Starul Barcelonei a trecut prin momente socante duminica, pe aeroportul din Tokyo. La cateva ceasuri dupa victoria in finala defunctei Cupe Intercontinentale (3-0 cu River Plate), Leo Messi s-a intersectat cu fanii „milionarilor”. A fost scuipat si injurat de mama focului chiar de conationalii sai, care nu i-au iertat golul marcat in poarta lui River. Presa catalana scrie ca Messi a ripostat, lovindu-l pe fanul care l-a spalat cu un jet de flegme. In poveste s-a implicat si Luis Suarez, care a sarit sa-i ia apararea colegului sau din atacul Barcelonei, la fel cum a procedat si antrenorul Luis Enrique, aflat langa Messi in momentul izbucnirii scandalului.
De asemenea, se pare ca si argentinianul Javier Mascherano ar fi intrat pe mana infocatilor fani de pe „Monumental”, asta desi „El Jefecito” a jucat doi pentru River Plate, intre 2003 si 2005.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger