AcasăSPORTMessi reinvie spiritul "tiki-taka"! Argentinianul a revenit cu o dubla in tricoul...

Messi reinvie spiritul „tiki-taka”! Argentinianul a revenit cu o dubla in tricoul Barcelonei

La patru zile de la umilinta suferita in fata lui Bayern Munchen, 0-3, FC Barcelona a primit, pe Camp Nou, replica celor de la Betis Sevilla in etapa a 34-a din campionatul de fotbal al Spaniei.

Meciul a inceput cum nu se putea mai prost pentru catalani, Pabon deschizand scorul inca din minutul 2. Raspunsul a venit de la Alexis Sanchez, atacantul chilian egaland in minutul 9 cu o superba lovitura cu capul.

A urmat o cascada de ocazii ratate de David Villa, varful Barcelonei gresind tinta din trei situatii una mai favorabila decat cealalta.

Chiar inainte de pauza, Perez a facut 2-1 pentru Betis cu un sut fabulos care s-a oprit in vinclul portii aparate de Pinto.

David Villa s-a razbunat in minutul 56 si a restabilit egalitatea cu o superba lovitura cu capul. De altfel, a fost primul meci dupa ceva timp in care formatia catalana inscrie doua goluri cu capul, Barcelona fiind recunoscuta pentru media scazuta de inaltime.

Imediat dupa gol, David Villa a fost inlocuit cu Lionel Messi, iar argentinianul avea sa devina, cum era si de asteptat, eroul partidei.

La nici doua minute de la intrarea pe teren, Messi a executat perfect o lovitura libera de la 25 de metri, mingea oprindu-se direct in vinclul portii adverse.

In minutul 64, Messi si-a incercat din nou norocul dintr-o lovitura libera, de la 25 de metri, si mingea a lovit transversala portii adverse.

Cireasa de pe tort a fost pusa in minutul 71, cand Messi a facut dubla si a stabilit scorul final, Barcelona – Betis 4-2.

Catalanii pastreaza 11 puncte avans fata de Real Madrid si mai au nevoie de doua puncte din ultimele patru meciuri pentru a-si asigura, matematic, titlul.

In ciuda esecului suferit pe Camp Nou, Betis este pe 7 in Primera Division si poate spera la o calificare in Europa League in cazul in care Malaga pierde procesul de la TAS si i se refuza definitiv dreptul de a participa in cupele europene.


Barcelona 4 Betis 2 de Similare

252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger