AcasăSPORTMessi: "Ori pleaca Luis Enrique, ori plec eu!"

Messi: „Ori pleaca Luis Enrique, ori plec eu!”

Intre Messi si Enrique nu mai exista cale de impacare

Intre Lionel Messi si Luis Enrique nu mai poate exista niciun viitor, lucru pe care l-a aflat direct de la starul argentinian chiar si presedintele Josep Maria Bartomeu.

Intre Messi si Enrique nu mai exista cale de impacare

Cotidianul catalan Sport a scris ca Messi, in continuare vazut drept cel mai bun fotbalist al planetei, s-a intalnit cu omul numarul 1 de la FC Barcelona, iar discutia n-a durat mai mult de cinci minute. Conform sursei citate, „Leo” i-a transmis lui Bartomeu un singur lucru: „Ori pleaca Luis Enrique, ori plec eu! La Chelsea!”. In momentul de fata, „singura intrebare care se mai pune este «cand va fi demis Enrique?»”, scrie „Sport”, ziar convins ca fostul mijlocas legendar de pe „Camp Nou” n-are nicio sansa in fata ultimatumului dat de Messi. Sursa citata reaminteste alte doua conflicte din vestiar, care au dus la plecarile lui Villa si Deulofeu de la FC Barcelona.
Totusi, trecerea lui Messi la Chelsea nu reprezinta o afacere usor de incheiat, fie si numai din punct de vedere financiar. Calculele sunt simple, incheie „Sport”: „Transferul lui Messi costa aproape 700 de milioane de euro! 250 de milioane reprezinta clauza de reziliere a contractului, inca 140 de milioane taxe de transfer catre fiscul englez, plus 200 de milioane de euro salariu pe patru ani pentru Leo – care vrea un contract de 50 de milioane de euro pe sezon. La acest venit, Chelsea mai trebuie sa achite si un impozit pe venit de 50%, adica inca 100 de milioane de euro”. La banii acestia, mai avantajos este sa-ti cumperi un club de fotbal, nu?

author avatar
Laurentiu Teodorescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger