AcasăSPORTMessi, la cutite cu Luis Enrique

Messi, la cutite cu Luis Enrique

Spre binele lui, Luis Enrique trebuie sa reintre cat mai repede in gratiile lui Messi

Intre starul argentinian Lionel Messi si antrenorul Luis Enrique pare sa nu mai existe nici macar o relatie de respect reciproc, considera presa catalana.

Spre binele lui, Luis Enrique trebuie sa reintre cat mai repede in gratiile lui Messi

FC Barcelona a inceput dezastruos 2015, cu o infrangere (0-1) acasa la Real Sociedad si un scandal intre Leo Messi si Luis Enrique. Tehnicianul catalanilor i-a tinut pe banca de rezerve, la inceputul partidei, pe Messi, Dani Alves, Neymar si Pique, decizie care a costat-o pe Barcelona trei puncte in deplasarea de la San Sebastian. Chiar daca in repriza secunda a incercat sa remedieze situatia si i-a trimis pe teren pe golgheterii echipei (Messi si Neymar), Luis Enrique n-a facut altceva decat sa le arate fotbalistilor ca inca este un antrenor limitat. Iar primul care a reactionat, scrie presa catalana, a fost Lionel Messi. Acesta i-a reprosat tehnicianului alegerea primului „11”, de aici si pana la o cearta intre cei doi nefiind decat un pas. Jurnalistii spanioli chiar au comparat situatia de acum cu celebra disputa pe care Messi a avut-o cu David Villa, in urma careia „minerul” a fost nevoit sa plece de pe „Camp Nou”.
Ieri, Messi nici macar nu s-a prezentat la antrenamentul de refacere, insa oficialii Barcelonei s-au grabit sa anunte ca argentinianul sufera de gastroenterita si s-a menajat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
281 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger