AcasăSPORTMessi dezvaluie cine i-a schimbat viata

Messi dezvaluie cine i-a schimbat viata

Atacantul argentinian Lionel Messi a vorbit in presa catalana despre singura persoana din viata sa care l-a schimbat total, „acum sunt, practic, un alt om”.
Cel mai valoros fotbalist al planetei s-a destainuit jurnalistilor de la „El Periodico de Catalunya”, facand public numele fiintei care l-a schimbat complet: „Acum, pe primul loc in viata mea este fiul meu, Thiago, apoi tot el si la final tot el. Mai intai vine el si apoi restul. Acum vad lucrurile din alta perspectiva, am alte prioritati in viata. Totul este diferit, foarte diferit, un copil te schimba complet. Inainte veneam acasa, ma inchideam in mine si nu voiam sa ascult pe nimeni. Nici sa vad! Acum, ajung acasa, imi vad fiul si uit de toate”.
In ceea ce priveste „Balonul de Aur”, cel de-al patrulea trofeu cucerit in cariera, Messi a declarat ca nici macar n-a apucat sa se bucure de realizarea acestui record: „Am primit premiul, am tinut discursul, dar in ziua urmatoare totul era la fel. M-am gandit la Cordoba, apoi la Malaga… Nu am timp de mai mult. Abia am timp sa ma gandesc la meciul urmator. Aceste momente sunt foarte frumoase, dar trec foarte repede. Nici nu te poti opri sa te gandesti la ele, aproape nici nu te poti bucura de ele”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger