AcasăSPORTMessi ameninta cu dezertarea

Messi ameninta cu dezertarea

Messi isi saluta colegii din vacanta

Aflat inca in vacanta alaturi de iubita sa, Antonella Roccuzzo, starul argentinian se plange de deciziile luate de sefii Barcelonei si spune ca nu mai vrea sa se intoarca la echipa.

Trupa lui Enrique a facut doar 1-1 cu modesta Nice
Messi isi saluta colegii din vacanta

Lionel Messi este asteptat sa faca astazi jonctiunea cu echipierii sai de la FC Barcelona pentru a pregati startul noului sezon. Argentinianul a primit cateva zile in plus de vacanta, dupa ce a jucat in finala Campionatului Mondial, si le-a petrecut alaturi de Antonella Roccuzzo, iubita sa. Totusi, Messi a urmarit de la distanta ceea ce se intampla, iar instalarea lui Luis Enrique nu i-a priit deloc. Tehnicianul de 44 de ani nu este deloc pe placul lui Messi. Cei doi au avut un conflict anul trecut, cand Luis Enrique trebuia sa preia gruparea catalana, iar Messi si-a impus favoritul, respectiv pe argentinianul Gerardo Martino. Acum, Messi face un anunt rasunator din vacanta. Argentinianul ii ameninta pe catalani ca nu se mai prezinta la echipa, mai ales pe motiv ca regulile lui Luis Enrique i se par absurde.

Ipoteze pentru iesirea lui Messi

Apropiatii lui Messi pun iesirea nervoasa a acestuia pe seama socului suferit zilele trecute, cand Julio Grondona, presedintele Federatiei Argentiniene, a incetat din viata. Argentinianul este nemultumit ca o instanta din Barcelona a pornit o ancheta impotriva sa si il vrea trimis dupa gratii. Exista si voci care mizeaza pe ideea ca argentinianul are nevoie de o noua provocare. Zenit St. Petersburg s-a oferit sa achite clauza de reziliere a lui Messi, 240 de milioane de euro, si il momeste cu un salariu stagional de 30 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger