AcasăSPORT"Messi" al Oltchimului trage mai mult pentru echipa

„Messi” al Oltchimului trage mai mult pentru echipa

Abia revenita pe teren dupa accidentarea la umar, Cristina Neagu a fost sfatuita de staff-ul medical ca ar fi mai bine sa nu forteze aruncarile. Sambata, la Randers, handbalista Oltchimului a jucat … pentru echipa.

O noua accidentare la umar i-ar putea fi fatala Cristinei Neagu

Sambata, in Danemarca, Oltchim a obtinut a treia victorie consecutiva din grupele Ligii Campionilor, 24-20 cu HK Randers. Cristina Neagu a marcat doar trei goluri, mult sub nivelul mediei cu care ne obisnuise in perioada dinainte de accidentare, dar interul valcencelor a reusit sase pase decisive, cele mai multe, contribuind decisiv la cateva dintre golurile izbutite de Curea si/sau Manea.

Interesant este ca desi Katarina Bulatovici, cealalta „gura de tun” a Oltchimului, a marcat si ea doar doua goluri, campioana Romaniei a obtinut o victorie clara, impotriva unui adversar incomod, si si-a asigurat, in mare masura, calificarea in faza a doua a grupelor inca din etapa a treia. In schimb, Universitatea Cluj, vicecampioana Romaniei la handbal feminin, a suferit, sambata, a treia infrangere consecutiva, 19-20 cu Podravka Koprivnica, si are sanse minime sa mai ajunga in faza a doua a grupelor.

author avatar
Cristi Ionita
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger