AcasăSPORTMessi al 4-lea

Messi al 4-lea

Argentinianul, cu primele trei trofee

Argentinianul Lionel Messi va primi in aceasta seara, la Zurich, cel de-al patrulea Balon de Aur, performanta nemaiintalnita in istoria fotbalului.

Argentinianul, cu primele trei trofee

Presa spaniola s-a grabit sa anunte de ieri triumful vedetei de pe „Camp Nou” in competitia pentru Balonul de Aur. Conform jurnalistilor de la „El Mundo Deportivo”, Lionel Messi va primi in aceasta seara, la Zurich, cel de-al 4-lea trofeu consecutiv, depasindu-i, astfel, pe francezul Michel Platini si olandezii Johan Cruyff si Marco van Basten, de trei ori premiati cu acest titlu. Desi in 2012 n-a castigat nici Liga Campionilor si nici titlul in Spania, Lionel Messi va fi incoronat din nou rege gratie celor 91 de goluri marcate, record absolut in istorie pentru un an calendaristic. Contracandidatii sai la castigarea trofeului au fost Andres Iniesta si Cristiano Ronaldo.

In alta ordine de idei, portughezul Jose Mourinho a anuntat ca nu va fi prezent la ceremonia din Elvetia. „Pregatesc meciul cu Celta, din Cupa Spaniei”, si-a motivat absenta tehnicianul Realului, nominalizat la titlul de „cel mai bun antrenor al anului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger