AcasăSPORTMessi, acuzat de dopaj in Spania: Sa i se retraga titlurile!

Messi, acuzat de dopaj in Spania: Sa i se retraga titlurile!

(foto: 24s.ro)

Lionel Messi este acuzat de o publicatie madrilena ca s-ar fi dopat, motiv pentru care, asemeni cazului ciclistului Lance Armstrong, ar trebui sa piarda toate titlurile.

(foto: 24s.ro)

Dupa ce Lance Armstrong a ramas fara titlurile mcastigate in ultimii ani din cauza faptului ca s-ar fi dopat, o publicatie madrilena a publicat un articol prin care ii acuza pe jucatorii barcelonei, in special pe Lionel Messi, ca ar fi facut acelasi lucru. Drept urmare, spun jurnalistii madrileni, atat Lionel Messi cat si coechipierii sai ar trebui deposedati de toate titlurile pe care le-au castigat.

„Armstrong e acuzat ca si-a injectat hormoni de crestere, printre alte substante, cum ar fi EPO. Altfel spus, aceeasi substanta care i-a fost administrata lui Lionel Messi. Daca lui Armstrong nu i-a folosit ca scuza faptul ca suferea de cancer, probabil cu atat mai putin poate folosi ca scuza faptul ca Messi nu crestea in inaltime, dar care acum are 1,72 m, mai mult decit media in unele tari”, au scris jurnalistii de la defensacentral.com, citati de b1.ro.

Conform jurnalistilor madrileni, suspiciunile  in privinta dopajului cresc si din cauza staffului angajat de FC Barcelona.

„Nu mai e nevoie sa amintim ca medicul lui Armstrong a fost angajat de Barca, nici ca cel putin doi dintre cei trei antrenori pe care i-a avut Messi la prima echipa a Barcelonei au avut probleme cu substantele interzise”, au mai scris cei de la defensacentral.com.

Acuzele de dopaj sosesc dupa ce, drept urmare a faptului ca s-a descoperit ca Lance Armstrong s-ar fi dopat, Uniunea Ciclisa Internationala i-a retras ciclistului toate cele sapte titluri din Turul Frantei.

author avatar
Ionut Zgimbau
848 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger