AcasăSPORTMessi a sarit sa-l bata pe Luis Enrique!

Messi a sarit sa-l bata pe Luis Enrique!

Presa spaniola anunta ca intre Messi si Enrique nu va mai fi pace

Pe zi ce trece, presa catalana dezvaluie noi amanunte din relatia incordata existenta intre Lionel Messi, starul vestiarului Barcelonei, si antrenorul Luis Enrique.

Presa spaniola anunta ca intre Messi si Enrique nu va mai fi pace

Ultimul episod s-a petrecut chiar inaintea deplasarii spre San Sebastian, pentru meciul cu Real Sociedad (0-1). Deranjat ca Luis Enrique nu a intervenit cand a fost lovit de un coechipier la un joc-scoala, „Leo” Messi a sarit la gatul tehnicianului, reprosandu-i pasivitatea la faza respectiva. De la cateva cuvinte dure aruncate din ambele directii si pana la injuraturi si amenintari n-a fost decat un pas, pe care argentinianul l-a facut primul. Mai mult, Messi ar fi vrut chiar sa-l loveasca pe antrenor, doar interventia coechipierilor Andres Iniesta si Sergio Busquets punand capat unui incident care putea degenera. Se pare ca lucrurile s-au precipitat din nou la vestiare, insa de data aceasta brazilianul Neymar a fost cel care l-a tras deoparte pe Messi.
„Ruptura”, a titrat, ieri, cotidianul „Sport”, care a dezvaluit motivele pentru care intre Luis Enrique si Lionel Messi nu va mai fi niciodata pace. Aseara, presedintele Jose Maria Bartomeu urma sa aiba o discutie cu Enrique, existand chiar posibilitatea ca tehnicianului asturian sa-i fie reziliat contractul!

author avatar
National
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger