AcasăSPORTMessi a sarit la bataie dupa Real - Barça!

Messi a sarit la bataie dupa Real – Barça!

Xabi Alonso il "mangaie" pe Leo Messi

„Mic, dar al dracu'”, si-au spus madrilenii la finalul meciului cu Barcelona, cand s-au pomenit cu Lionel Messi ca vine sa-l „altoiasca” pe Alvaro Arbeloa, fundasul de 1,83m si 74 kg.

Xabi Alonso il "mangaie" pe Leo Messi

Ca intotdeauna, si dupa cel de-al 223-lea „El Clasico” au iesit scantei! Real Madrid – FC Barcelona s-a terminat 1-1, rezultat care nici pe departe nu a adus pacea intre cele doua tabere.

Messi vs Arbeloa

De aceasta data, scandalul este intretinut de Lionel Messi, culmea, unul dintre cei mai linistiti fotbalisti ai planetei!

Palmuit in repriza secunda de Alvaro Arbeloa si apoi si de Xabi Alonso, argentinianul si-a iesit din fire, dar abia dupa meci. In parcarea stadionului „Santiago Bernabeu”, pe cand se indrepta spre autoturismul personal, insotit fiind de nevasta, fundasul Arbeloa (1,83 m si 74 kg) a fost zarit de Messi, aflat in autocarul Barcelonei.

Starul „blau-grana” a cerut soferului sa opreasca si a coborat val-vartej, indreptandu-se furios spre aparatorul Realului. „Ba, idiotule, de cand imi dau tu mie palme? Vrei sa te iau acum la bataie?!”, l-a amenintat Messi (1,69 m) pe Arbeloa si doar interventia la timp a celorlalti jucatori catalani a facut ca spiritele sa nu degenereze. „Messi a turbat”, au urlat jurnalistii de casa ai Realului, temperati de colegii din Barcelona de la „El Mundo Deportivo: „Messi batausul, asta e ultima a Madridului!”.

Dani Alves – victima scandarilor rasiste

Dani Alves se considera victima a scandarilor rasiste

Brazilianul Dani Alves n-a fost protagonistul niciunei eliminari in timpul jocului, dar a iesit in evidenta dupa meci, printr-o postare pe „Twitter” la adresa fanilor madrileni: „Excelenta prestatia echipei mele! Rezultatul doare chiar mai tare decat rasismul prezent in unele locuri, dar eu sunt fericit asa cum sunt. Va multumesc”. Ramane de vazut daca observatorul partidei a notat in raport remarcele rasiste ale suporterilor „blanco”, caz in care gruparea de pe „Santiago Bernabeu” ar risca sanctiuni dintre cele mai dure.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
640 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger