AcasăSPORTMessi a castigat Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv!!!

Messi a castigat Balonul de Aur pentru a patra oara consecutiv!!!

Gala Balonul de Aur – editia 2012 – l-a desemnat pe argentinianul Lionel Messi cel mai bun fotbalist din lume in anul recent incheiat.
Sub privirile unui Cristiano Ronaldo evident nemultumit de noua victorie a rivalului sau, Lionel Messi s-a impus pentru a patra oara in ancheta realizata de France Football impreuna cu FIFA. Voturile jurnalistilor, capitanilor de echipa nationala si selectionerilor l-au propulsat pe sud-american in topul jucatorilor, devansandu-i pe Andres Iniesta (castigator al Euro2012 cu reprezentativa Spaniei) si Cristiano Ronaldo (campion al Spaniei cu Real Madrid).
Asa cum era de asteptat, cel mai bun antrenor in 2012 a fost desemnat Vicente del Bosque, care a triumfat in vara trecuta la turneul final al Campionatului European cu nationala Spaniei.
Echipa anului trecut provine exclusiv din Primera Division si are in componenta 10 fotbalisti de la Real Madrid si FC Barcelona. Intrusul in primul 11 este Radamel Falcao, atacantul care a dus Atletico Madrid spre castigarea Europa League. Iata cea mai buna echipa din 2012: Casillas – D.Alves, Pique, S.Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Xavi – Iniesta, Messi, C.Ronaldo – Falcao.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger