AcasăSPORTMesajul familiei lui Daniel Prodan adresat suporterilor

Mesajul familiei lui Daniel Prodan adresat suporterilor

Tare greu incercata de pierderea subita a punctului lor de sprijin, apropiatii lui Daniel Prodan, carora cei care il apreciau ca om si ca sportiv ii spuneau „Didi” ii cheama pe suporterii „sportului rege” si pe romani, in general, sa vina sa isi ia adio de la fostul sportiv.

De fapt asa si incepe un comunicat transmis presei din directia familiei fundasului pe care moartea l-a rapit celor dragi la doar 44 de ani si in care se rememoreaza personalitatea sportivului si mai presus de orice a omului Daniel Prodan.

Om de la care cei care doresc pot veni sa-si ia adio la Biserica „Sf. Ilie”, din Pipera, unde a fost depus deja trupul sua neinsufletit. De asemenea, cei care doresc sa vina cu o lumanare si o floare, vineri, la Arena Nationala, trebuie sa stie ca sicriul fostului stoper al tricolorilor va fi depus, timp de opt ore in Zona VIP, catre care accesul se face prin Bd Maior Coravu. Inmormantarea va avea loc sambata. Fostul fundas isi va odihni somnul vesnic in Cimitirul „Sfantul Ilie”.

In semn de respect, redam in cele ce urmeaza, integral, mesajul familiei Prodan:

„Ramas bun, Daniel Prodan!

Familia ii cheama pe romani sa spuna “Adio, Didi!”

Bucuresti, 17 noiembrie 2016

Zambetul Generatiei de Aur”. Asa i-au spus colegii lui “Didi” si asa am vrea sa ni-l aducem aminte cu totii, insa acum, zambetul nostru ne-a parasit si in locul lui a ramas doar tristete.De-abia acum ne dam seama cat de mici suntem in fata sortii si cat de putin conteaza alte infrangeri suferite de-a lungul vietii. Infrangerea asta e cea mai dureroasa, pentru ca acum nu mai ai ocazia sa-ti iei revansa.

Tot ce poti sa faci e sa traiesti asa cum el te-a invatat. Cu zambetul pe buze. Oricat de greu ar fi, suntem siguri ca asta si-ar fi dorit Daniel de la noi, motiv pentru care va chemam sa ne fiti alaturi in aceste momente grele.

Astazi, incepand cu ora 14:00, el va fi depus la capela Bisericii “Sfantul Ilie” din Pipera, Drumul Bisericii, nr. 43 A. Cei care vor sa-si ia ramas bun de la “Didi” sunt asteptati si maine, intre orele 10:00 si 18:00, la Zona VIP de la Arena Nationala (intrarea prin Bulevardul Maior Coravu). Vineri seara, la ora 20:00, sicriul va fi readus la Biserica “Sfantul Ilie”, urmand ca sambata de la ora 14:00, la cimitirul cu acelasi nume sa aiba loc inmormantarea.

Va multumim pentru sprijin. Dumnezeu sa-l odihneasca!”

407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger