AcasăSPORTMelissa Satta, inca un pictorial super-sexy (FOTO)

Melissa Satta, inca un pictorial super-sexy (FOTO)

Foto-modelul Melissa Satta, logodnica fotbalistului Kevin Prince Boateng, de la AC Milan, a realizat un nou pictorial super-sexy care a aparut pe piata italiana weekendul trecut.

Italianca de 27 de ani, nascuta in SUA, a pozat pe o plaja din Thailanda pentru „Sport Week”, suplimentul celor de la Gazzetta dello Sport.

Interesant este ca pictorialul este insotit de un interviu in care Melissa recunoaste ca ii place sa conduca intr-o relatie.

Extrem de incantat de ce a iesit, Boateng a postat pozele pe contul sau de Twitter precizand ca „sunt un barbat extrem de norocos”.

Ramane de vazut cat de bine va decurge relatia dintre cei doi in cazul in care fotbalistul ghanez va trebui sa plece de la AC Milan.

Oficialii clubului de pe San Siro sunt nemultumiti de accidentarile repetate suferite de Boateng si care sunt puse pe seama relatiei tumultoase cu Melissa.

Italianca recunostea, in urma cu ceva timp, ca se ghideaza dupa celebrul dicton „daca patul nu scartaie, atunci scartaie relatia”.

Inainte de a se cupla cu Kevin Prince Boateng, Melissa Satta a mai trecut prin paturile unor fotbalisti precum Francesco Coco sau Christian Vieri.

author avatar
Cristi Ionita
1.361 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger