AcasăSPORTMegascandal in Anglia: Chelsea cere rejucarea derby-ului pierdut cu United

Megascandal in Anglia: Chelsea cere rejucarea derby-ului pierdut cu United

Caderea lui Young, decisiva in eliminarea lui Ivanovic

Chelsea a pierdut, duminica, primul meci din actualul sezon al Premier League, 2-3 cu Manchester United, dar londonezii au fost scandalizati de maniera de arbitraj a brigazii conduse de Mark Clattenburg.

Caderea lui Young, decisiva in eliminarea lui Ivanovic

Staff-ul lui Chelsea sustine ca arbitrul de 37 de ani si asistentii acestuia au avut o misiune clara: sa impiedice formatia pregatita de Di Matteo sa-si treaca in cont o noua victorie. Un succes care ar fi ucis, probabil, lupta din Premier League, asta in conditiile in care londonezii aveau deja patru puncte in fata „diavolilor”.

Di Matteo a privit consternat cum elevii sai sunt eliminati pe capete

Cei de la Chelsea considera ca maniera de arbitraj a brigazii conduse de Clattenburg a fost una scandaloasa, oamenii lui Abramovici reprosandu-i centralului, printre altele, eliminarile mult prea usoare ale lui Ivanovic (’63) si Fernando Torres (’69), intr-o perioada a meciului in care Chelsea revenise de la 0-2, reusise sa egaleze si era pe val. In cele din urma, Javier Hernandez a marcat golul victoriei pentru United, in minutul 75, si trupa lui Sir Alex Ferguson s-a apropiat la un punct, astfel ca lupta pentru titlu a fost revitalizata.

Centralul Clattenburg l-a injurat pe Obi Mikel (dreapta)

Si mai scandalos este ca gruparea de pe „Stamford Bridge” ii reproseaza centralului din Durham ca a adresat injurii cu tenta rasista catre doi dintre jucatorii londonezilor, John Obi Mikel si Daniel Sturridge. Daca acest aspect se dovedeste, Clattenburg va fi exclus definitiv din fotbal, chit ca meciul dintre cele doua formatii se va rejuca sau nu.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger