AcasăSPORTMegascandal dupa debutul Rapidului in Liga a doua. Pancu da in copii!

Megascandal dupa debutul Rapidului in Liga a doua. Pancu da in copii!

Pancu a fost cel mai bun jucator al Rapidului in meciul din Berceni (sursa foto digisport.ro)

Dupa mai bine de doua decenii in care a stat la masa bogatilor din primul esalon fotbalistic al Romaniei, Rapid a redebutat, sambata, in Liga a doua, cu un egal inregistrat in deplasare, 1-1 pe terenul lui ACS Berceni.

Pancu a fost cel mai bun jucator al Rapidului in meciul din Berceni (sursa foto digisport.ro)

Giulestenii au avut o prestatie lamentabila, gazdele ratand numeroase ocazii importante, inclusiv un penalty. La rapidisti s-a vazut lipsa de pregatire, “alb-visinii” contand in meci doar in primele 15 minute ale fiecarei reprize. Nemultumit de evolutia slaba a coechipierilor sai, capitanul Daniel Pancu, autorul singurului gol al oaspetilor, a rabufnit la final. Atacantul este uimit ca mai tinerii sai colegi au acuzat crampe musculare inca din minutul 60 si le-a transmis ca de acum inainte se va implica personal in pregatirea lor. “Este regretabil ca jucatori de 20 de ani nu s-au antrenat si au avut crampe in timpul meciului. De acum ma implic personal. Cine vrea sa joace la Rapid, trebuie sa dea totul pe teren. Daca nu te daruiesti total si nu ai sange in instalatie, mai bine du-te la Sportul Studentesc sau la Progresul, ca acolo n-ai presiune”, a declarat Pancu.

Acesta le-a reprosat mai tinerilor sai colegi si ardoarea cu care plang dupa bani, precizand ca “eu, la varsta lor, jucam doar de dragul fotbalului si stiam ca trebuie sa muncesc cat mai mult posibil pentru a prinde un contract si mai bun”. Interesant este ca cei aproximativ 3.000 de fani ai Rapidului prezenti la disputa din Berceni i-au dat dreptate atacantului de 36 de ani. Ultrasii “alb-visiniilor” nu-si explica de ce tinerii fotbalisti ai Rapidului au inceput sa faca “fite” intr-un moment in care lucrurile s-au pus in miscare la echipa.

author avatar
Cristi Ionita
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger