AcasăSPORTMega scandal la Vaslui. Steaua castiga cu ajutorul arbitrilor, iar Reghecampf a...

Mega scandal la Vaslui. Steaua castiga cu ajutorul arbitrilor, iar Reghecampf a sarit la bataie! (VIDEO)

Reghecampf a fost eroul serii, la Vaslui, alaturi de centralul Sebastian Coltescu

Etapa a zecea a Ligii I la fotbal a oferit o noua mostra de penibil la Vaslui, unde Steaua s-a impus la limita, scor 1-0, gratie largului concurs al centralului Sebastian Coltescu.

Reghecampf a fost eroul serii, la Vaslui, alaturi de centralul Sebastian Coltescu

Desi a fost penalizata cu opt puncte si a ajuns pe loc de retrogradare, FC Vaslui a parut decisa sa-si vanda scump pielea in fata Stelei, astfel ca moldovenii au luat cu asalt poarta lui Tatarusanu inca din primul minut.

Temwanjera, Caue si Sanmartean s-au aflat in situatii favorabile, in jumatatea de teren adversa, insa vasluienilor le-a lipsit sclipirea care sa aduca golul.

In minutul 27 a inceput sa-si intre in mana centralul Sebastian Coltescu. Arbitrul a refuzat sa acorde gazdelor un penalty, dupa un fault comis de Szukala asupra lui Temwanjera, si i-a eliminat, dupa decizii cel putin discutabile, pe Madson si Cerniauskas. In plus, centralul l-a trimit mai devreme la cabine si pe Sanmartean, care si-a pierdut cumpatul.

Chiar daca a avut si trei jucatori in plus pe teren, Steaua a reusit sa inscrie o singura data, prin Piovaccari, in startul reprizei a doua.

Nebunia a continuat imediat dupa meci, cand Adrian Porumboiu, unul dintre reprezentantii clubului vasluian, l-a atacat dur pe centralul Sebastian Coltescu, dar si pe Lucian Sanmartean, despre care ar fi spus ca a jucat prost pentru ca este impresariat de Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Totul a culminat cu incidentele incredibile petrecute la conferinta de presa. Cu un aer de superioritate, Reghecampf le-a transmis ziaristilor ca va vorbi numai el si ca nu accepta intrebari, moment in care jurnalistii au precizat ca nu mai au ce face la conferinta si au decis sa boicoteze actiunea.

Mai mult, unul dintre jurnalisti a anuntat ca acestia vor sa-i lase pe stelisti „sa se pregateasca de Liga Campionilor”. Conform digisport.ro, Reghecampf s-a infuriat la culme din cauza „tupeului ziaristilor” si a fost aproape sa-i dea un cap in gura respectivului „intrus”. Tehnicianul s-a retras in ultima clipa, in momentul in care a vazut camerele de filmat, dar tot i-a transmis ziaristului ca-i va aplica o corectie fizica

[youtube]FHAZf6QIWVQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger