AcasăSPORTMega scandal la Steaua: Gigi Becali si-a pus in cap doua vedete,...

Mega scandal la Steaua: Gigi Becali si-a pus in cap doua vedete, direct din Penitenciar!

Intre doua plimbari pe la Inalta Curte de Casatie si Justitie, Gigi Becali, patronul Stelei, a dat un ordin pe care oficialii clubului trebuie sa-l execute imediat.

Tintele vizate sunt doua dintre vedetele echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf. Conform prosport.ro, Becali i-a trecut pe Ciprian Tatarusanu si pe Alexandru Bourceanu pe lista nearga si vrea sa-i usureze pe cei doi de cate 200.000 de euro.

Concret, Becali le-a transmis subalternilor ca Tatarusanu si Bourceanu nu trebuie sa incaseze primele pentru calificarea in grupele UEFA Champions League, in cazul in care vor semna, in iarna, contracte cu alte formatii. Cei doi fotbalisti intra in curand in ultimele sase luni de contract cu Steaua si vor sa plece gratis in strainatate, refuzand sa semneze prelungirea acordurilor cu gruparea din Ghencea.

Tatarusanu si Bourceanu ar trebui sa incaseze, in decembrie, primele pentru calificarea in grupe, dar banii au fost conditionati, acum, de semnarea unor noi contracte cu Steaua. Primele se vor acorda din bonusul primit de la UEFA, 8,6 milioane de euro, iar titularii de drept, precum fotbalistii amintiti, ar trebui sa ia cate 200.000 de euro.

Sursa amintita precizeaza ca Raul Rusescu si Vlad Chiriches au trecut prin situatii asemanatoare in sezonul 2012-2013. Rusescu a renuntat la un bonus de 100.000 de euro pentru a semna cu FC Sevilla, iar Chiriches a renuntat chiar la 200.000 de euro inainte de a ajunge la Tottenham Hotspur.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger