AcasăSPORTMega scandal la Rapid. Marian Rada anunta Apocalipsa in Giulesti!

Mega scandal la Rapid. Marian Rada anunta Apocalipsa in Giulesti!

Satul sa tot fie luat peste picior de Nicolae Cristescu, unul dintre actionarii de la Rapid, Marian Rada l-a „lovit” in plin pe afacerist.

Tehnicianul giulestenilor a avut o interventie la Sport Total FM prin care a precizat ca situatia de la Rapid este departe de a fi roza, iar „alb-visinii” sunt in mare pericol, desi oficialii clubului viseaza promovarea.

„Acest Cristescu a spus ca el e rapidist. L-am primit in anturajul clubului si acum a ajuns sa fie patron. Dar nu stiu cat de patron este. Azi s-a oprit curentul la ProRapid, s-au oprit si gazele” a fost anuntul socant facut de Marian Rada.

Tehnicianul a vorbit si despre soarta antrenorilor de la Rapid, precizand ca Viorel Moldovan inca nu are semnat un contract cu gruparea giulesteana, iar „alb-visinii” platesc amenzi de fiecare data cand fostul international apare pe banca echipei.

„Rapid daca termina pe primul loc si promoveaza trebuie sa obtina licenta. La ora actuala, in acte sunt antrenor oficial. Eu pot la meciul urmator sa ma prezint la joc, insa eu nu vreau sa mai tulbur apele. Rapidul plateste amenzi de cate ori apare Viorel pe banca, pentru ca inca nu s-au reglat toate actele. Eu le-am zis sa reziliem, dar sa-mi plateasca toate salariile, asa cum scrie in contract. Trebuie sa-si plateasca datoriile catre angajati” a anuntat Marian Rada.

author avatar
Cristi Ionita
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger