AcasăSPORTMega scandal la nationala de tineret. Gabi Iancu a fost exclus din...

Mega scandal la nationala de tineret. Gabi Iancu a fost exclus din lot!

Nationala de tineret a Romaniei a pierdut, cu 2-3, meciul cu Muntenegru de marti seara, din deplasare, si are sanse minime sa mearga la Campionatul European, desi a disputat doar doua partide pana acum.

„Tricolorii” mici au acumulat un singur punct si acela chinuit, in Insulele Feroe, unde Romania a facut 2-2.

Pe multa lume a surprins absenta din lot a mijlocasului Gabi Iancu, de la Steaua Bucuresti, insa antrenorul Bogdan Stelea a lamurit situatia acestuia. Tehnicianul a precizat ca Gabi Iancu a lipsit, nejustificat, mai bine de 40 de minute din cantonament si a decis sa-l excluda din lot.

Marea speranta a Stelei nu este la prima abatere, el avand numeroase derapaje de-a lungul scurtei cariere. Printre altele, Iancu s-a pozat alaturi de controversatul interlop sarb Ratko Buturovici, iar despre el si Stanciu, actualul sau coleg de la Steaua, s-a spus ca se ocupa cu alimentarea de bauturi alcoolice pentru ceilalti coechipieri aflati in cantonament.

Bogdan Stelea a anuntat ca, atata vreme cat se va ocupa de nationala de tineret, nu-l va mai primi pe Gabi Iancu la lot. In schimb, Laurentiu Reghecampf, antrenorul mijlocasului de la Steaua, a precizat ca asteapta ca Mihai Stoica, managerul campioanei, sa aiba o discutie cu fotbalistul si cu Bogdan Stelea, iar apoi sa vada ce se va decide.

Conform informatiilor avute de Reghecampf, Iancu ar fi lipsit doar cateva zeci de secunde, cat sa plateasca un sofer de taxi care il astepta la intrarea in cantonament. Totusi, antrenorul Stelei a anuntat ca daca Iancu va fi gasit vinovat, ar putea fi exclus sau macar amendat chiar si de Steaua.

sursa foto: fanatik.ro

author avatar
Cristi Ionita
823 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger