AcasăSPORTMega scandal la Cupa Davis! Victor Hanescu a injurat arbitrul de scaun

Mega scandal la Cupa Davis! Victor Hanescu a injurat arbitrul de scaun

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a suferit, weekendul acesta, o infrangere usturatoare, „tricolorii” cedand, cu 1-3, in fata Ucrainei, la Dnepropetrovsk.

Dupa ce Victor Hanescu si Adrian Ungur au pierdut, vineri, primele meciuri de simplu, Horia Tecau si Marius Copil se impusesera sambata, in partida de dublu, si mai pastrau ceva sperante pentru tabara noastra.

Insa, ziua a treia a inceput cu un adevarat duel al titanilor, Victor Hanescu, numarul 1 din echipa Romaniei, masurandu-si fortele cu Serghei Stahovski, liderul echipei Ucrainei.

Ca si vineri, in confruntarea cu Ilia Marchenko, Hanescu a castigat primul set, 6-3, parand ca este in stare sa-si ia revansa dupa esecul de vineri si sa egaleze situatia dintre cele doua echipe.

Totusi, din setul al doilea si-a intrat in paine arbitrul de scaun. Acesta a acordat cateva decizii discutabile in favoarea lui Stahovski si l-a scos din minti pe Hanescu. Romanul nu a mai rezistat si, la un moment dat, l-a injurat pe central, insa in romana pentru a nu fi penalizat.

Stahovski a profitat la maxim de starea de tensiune a lui Victor si a intors situatia de pe tabela, adjudecandu-si urmatoarele trei seturi, 6-3, 6-2, 6-3. Ucraineanul a adus victoria echipei sale, scor 3-1, astfel ca Romania este eliminata din lupta pentru calificarea la barajul de ramanere-promovare in Grupa Mondiala.

Mai mult, „tricolorii” trebuie sa treaca acum prin furcile caudine ale unui baraj cu Letonia pentru a ramane in Grupa I Euro-Africana.

author avatar
Cristi Ionita
408 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger