AcasăSPORTMega scandal in Ghencea, dupa meciul cu CSU Craiova: “Ne-au facut cu...

Mega scandal in Ghencea, dupa meciul cu CSU Craiova: “Ne-au facut cu arbitrii”

Derby-ul dintre Steaua si Craiova a avut multe intrari dure (sursa foto steauafc.com)

Campioana Romaniei s-a impus, cu 3-1, in partida cu CSU Craiova de sambata seara, din etapa a doua a Ligii I, dar oficialii gruparii din Banie se vaita ca au fost furati.

Derby-ul dintre Steaua si Craiova a avut multe intrari dure (sursa foto steauafc.com)

Lipsita de aportul fanilor, pentru ca a avut stadionul suspendat, Steaua a defilat in fata noii-promovate, dominand partida de la un capat la celalalt. In ciuda diferentei clare dintre cele doua formatii, oltenii au provocat un iures infernal dupa finalul confruntarii, punand tunurile pe brigada condusa de Adrian Cojocaru. Cei de la CSU Craiova sustin ca partida s-a jucat in primele 10 minute, cand Steaua a deschis scorul prin Adi Popa (‘3), dupa un presupus fault in atac, iar oltenilor le-a fost refuzat un gol perfect valabil in minutul 9, cand o minge reluata de Rocha a fost respinsa din spatele linie portii de Pirvulescu. Oficialii Craiovei sustin ca altul ar fi fost deznodamantul partidei, daca “nu ne faceau cu arbitrii”. Ionel Gane, antrenorul oltenilor, a precizat ca “nu mi-a placut deloc arbitrajul lui Cojocaru. In minutul 3, la golul de 1-0, a fost fault asupra lui Rocha. In minutul 9 trebuia sa ne fie acordat golul. Tot ce a fost la limita, a dat in favoarea Stelei”. Tehnicianul de 43 de ani a fost sustinut de alti doi oficiali ai CSU. Silvian Cristescu, managerul oltenilor, este ferm convins ca Steaua a fost avantajata de arbitru si Adrian Cojocaru a favorizat pe fata gruparea din Ghencea.

Adrian Cojocaru a decis soarta confruntarii din Ghencea (sursa foto romaniansoccer.ro)

“Ne-au furat ca acum trei ani”

Concluzia serii a fost pusa de Gheorghe Craioveanu, presedintele de imagine al CSU Craiova: “Steaua a fost avantajata clar. Sunt detalii care fac diferenta. Acum trei ani  ne-au furat la fel, cu un gol legal al lui Costea. Acum, a fost gol valabil la Rocha. In loc de 1-1 s-a facut 2-0 si jocul a curs apoi in favoarea lor. La 1-1, altul era meciul. Dar si Barcelona sau Real Madrid primesc astfel de ajutoare”.

author avatar
Cristi Ionita
334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger