AcasăSPORTMeciul Steaua - Concordia, primul din Liga I pe 2014, este LIVE...

Meciul Steaua – Concordia, primul din Liga I pe 2014, este LIVE aici

Campionatul national de fotbal se reia, vineri seara, cu restanta dintre Steaua Bucuresti si Concordia Chiajna. Partida din Ghencea incepe la ora 20.30.

Min. 94 – Este final de meci in Ghencea. Steaua se impune, cu 4-0, la capatul unei partide pe care a dominat-o fara probleme. Campioana arata bine cu Sanmartean in rolul de coordonator, insa trupa lui Reghecampf trebuie sa arate forma buna si in fata unor adversari mai motivati, Concordia fiind o umbra vineri seara.

Min. 81 – Intra Piovaccari in locul lui Sanmartean. Mijlocasul venit de la FC Vaslui este aplaudat la scena deschisa.

Min. 75 – La Steaua intra Radut in locul lui Pintilii.

Min. 62 – La Concordia intra Orlando si Florea si ies Cosereanu si Wellington.

Min. 62 Steaua – Concordia 4-0. Dupa ce au comis-o la golul al doilea al Stelei, cei de la Concordia isi baga, practic, singuri mingea in poarta si la golul de 4-0. Chipciu suteaza de la 30 de metri, mingea se duce pe centrul portii, pare un balon lejer de retinut pentru Rimniceanu, dar goalkeeperul Concordiei scapa mingea in plasa. Gol de „Cascadorii Rasului” pentru Steaua.

Min. 55 – Stanciu, cel mai bun jucator de pe teren, alaturi de Sanmartean, scapa singur cu Rimniceanu si il ia la tinta pe goalkeeperul advers.

Min. 54 – Reghecampf profita de scor si il arunca in lupta pe Keseru, atacantul Stelei intrand in locul lui Adi Popa. Keseru a dezamagit in meciurile de pregatire si are ocazia sa se revanseze in aceasta seara.

21.35 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza in Ghencea. Steaua conduce, cu 3-0, dupa o prima repriza pe care a dominat-o in totalitate.

Min. 43 Steaua – Concordia 3-0. Stanciu ia o actiune pe cont propriu, dribleaza trei adversari si este faultat in careu de Savin. Stanciu ia mingea in brate, dar galeria il cere pe Sanmartean, iar cei doi jucatori se inteleg din priviri. Sanmartean inscrie cu un sut la colt, din prima incercare, dar centralul Cristian Balaj solicita repetarea loviturii pentru ca mai multi jucatori intrasera in careu. Din a doua incercare Sanmartean executa tot plasat, pe sub Rimniceanu, si inscrie ducand scorul la 3-0.

Min. 38 – La Concordia a intrat Purece in locul lui Bambara, accidentat.

Min. 32 Steaua – Concordia 2-0. Leca paseaza prea incet in spate, Chipciu intercepteaza, il pacaleste usor pe Rimniceanu si trimite mingea in poarta goala.

Min. 31 – Onduku vede cartonasul galben pentru un fault dur asupra lui Stanciu.

Min. 19 – Concordia nu gaseste solutii pentru a pune probleme Stelei. Trupa lui Ionut Chirila este departe de pretentiile anuntate de tehnician. Se joaca aproape numai in jumatatea de teren a oaspetilor.

Min. 9 Steaua – Concordia 1-0. Adi Popa patrunde pe dreapta, centreaza in forta si Varela pune genunchiul deviind balonul in poarta oaspetilor.

Min. 5 – Rosu vede galben pentru un fault dur asupra lui Chipciu.

20.32 – A inceput meciul din Ghencea. Concordia a avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 10.000 de spectatori.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Varela, Gardos, Szukala, Pirvulescu – Sanmartean, Pintilii, Cristi Tanase – Adi Popa, Stanciu, Chipciu. Rezerve sunt Nita, Ripa, Prepelita, Piovaccari, Keseru, Radut, Gabi Iancu.

Concordia, antrenata de Ionut Chirila, incepe cu Rimniceanu – Dima, Leca, Melinte, Savin – Bambara, Papasterianos – Cosereanu, Rosu, Onduku – Wellington. Rezerve sunt Cobrea, Stratila, Orlando, Neagu, Florea, Purece.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger