AcasăSPORTMeciul Petrolul - Vitesse Arnhem este LIVE aici

Meciul Petrolul – Vitesse Arnhem este LIVE aici

Petrolul Ploiesti joaca joi seara, pe Stadionul „Ilie Oana”, din Ploiesti, meciul cu Vitesse Arnhem din prima mansa a turului III preliminar al Europa League. Partida incepe la ora 19.00.

Min. 95 – Este final de meci la Ploiesti. Petrolul obtine in extremis un egal chinuit. Trupa lui Cosmin Contra a controlat meciului, a avut o multime de momente favorabile, dar ploiestenii s-au dovedit a fi o echipa ineficienta. Se anunta un retur greu pentru Petrolul, insa Grozav si ai lui trebuie sa-si joace pana la capat sansele la calificare.

Min. 85 – Grozav si Van Aanholt vad cartonasul galben pentru un duel verbal la centrul terenului.

Min. 84 GOOOOOOOOOOOOOLLLL PETROLUL!!! GOOOOOOOOOOOOOOLLLLL GROZAV!!! Petrolul – Vitesse Arnhem 1-1. Presiunea fantastica a Petrolului a dat, in sfarsit, roade. Dupa un atac prelungit al echipei noastre, mingea a ajuns la De Lucas, acesta a sutat, in blocaj, mingea a sarit cu sansa la Grozav si reluarea acestuia, din unghi, a intrat in poarta cu largul concurs al lui Van der Struijk, fundasul olandez deviind decisiv mingea.

Min. 76 – Chanturia vede cartonasul galben pentru un hent.

Min. 75 – Intra Van der Struijk in locul lui Vejinovic.

Min. 73 – A intrat Vlad Morar in locul lui Boudjemaa. Kashia a vazut cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Hoban.

Min. 70 – La Petrolul intra Abel Camara in locul lui Hamza.

Min. 65 – De Lucas suteaza violent de la 25 de metri si Velthuizen scoate cu greu de sub transversala.

Min. 63 – Intra Filipe Teixeira in locul lui Dore.

Min. 52 Petrolul – Vitesse 0-1. Reis a transformat un penalty obtinut tot de el. Brazilianul a fost trantit in careu de Benga. Fundasul Petrolului a vazut cartonasul galben.

20.01 – Vitesse a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Ploiesti. Petrolul si Vitesse Arnhem sunt la egalitate, 0-0. Formatia noastra a avut mai mult initiativa in prima repriza, dar si olandezii au avut cateva sclipiri interesante.

Min. 38 – Grozav suteaza frumos de la 20 de metri, cu pamantul si Velthuizen respinge cu mari emotii.

Min. 29 – Ocazie uriasa pentru Petrolul. De Lucas se distreaza cu fundasii lui Vitesse, trece si de Velthuizen, dar isi prelungeste prea mult balonul si mingea iese in afara terenului.

Min. 24 – Kakuta iese, accidentat, si intra Chanturia, poreclit si „Messi al Georgiei”, fotbalist urmarit de Genoa.

Min. 19 – Kakuta, atacantul imprumutat de Chelsea la Vitesse Arnhem, are prima mare ocazie a meciului. Sutul francezului din 14 metri este scos in extremis de Pecanha. Ocazia a venit impotriva cursului jocului. Ploiestenii controleaza disputa, combina frumos, dar inca nu si-au creat ocazii importante de a marca.

18.59 – Petrolul a avut lovitura de start a meciului. Vremea este destul de calda la Ploiesti, terenul se prezinta in conditii acceptabile, iar in tribune sunt circa 10.000 de spectatori, atmosfera fiind una exuberanta.

Petrolul, antrenata de Cosmin Contra, incepe cu Pecanha – Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme – Hoban, De Lucas – Boudjemaa, Grozav, Hamza – Dore. Rezerve sunt Bornescu, Manasse, Mustivar, Priso, Teixeira, Morar, Camara.

Vitesse, antrenata de Peter Bosz, incepe cu Velthuizen – Leerdam, Kashia, Van Aanholt, Vejinovic – Qazaishvili, Van der Heijen, Janssen – Kakuta, Ibarra, Reis. Rezerve sunt Houwen, Mori, Van der Struijk, Vink, Chanturia, Pedersen.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

NU RATATI TRENCIN – ASTRA (LIVE)

PANDURII – HAPOEL TEL AVIV ESTE LIVE AICI

author avatar
Cristi Ionita
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger