AcasăSPORTMeciul Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv este LIVE aici

Meciul Pandurii Targu Jiu – Hapoel Tel Aviv este LIVE aici

sursa foto: Facebook

Formatia Pandurii Targu Jiu joaca joi seara, pe Cluj Arena, meciul cu Hapoel Tel Aviv din prima mansa a turului III preliminar al Europa League. Partida va incepe la ora 21.00.

sursa foto: Facebook

Min. 95 – Este final de meci la Cluj. Pandurii si Hapoel incheie la egalitate, 1-1, un meci echilibrat. Trupa lui Cristi Pustai, desi usor obosita, s-a batut de la egal la egal cu un adversar mai bine cotat si chiar putea obtine victoria daca era mai eficienta in momentele decisive.

Min. 90 – Nicandro vede cartonasul galben pentru un fault grosolan.

Min. 88 – Vermouth vede cartonasul galben pentru ca a intarziat executarea unei lovituri libere.

Min. 87 – Ultima schimbare si la Pandurii. A intrat Lemnaru in locul lui Nistor.

Min. 79 – Ultima schimbare la oaspeti. Intra Abutbul in locul lui Gordana.

Min. 71 – Intra Safuri in locul lui Zaguri. Intra si Vermouth in locul lui Sasha.

Min. 63 – Anton vede cartonasul galben pentru un fault. Acelasi Anton, epuizat, este inlocuit cu Brata.

Min. 58 – Shechter suteaza frumos si Stanca respinge cu dificultate. Meci deschis in startul acestei reprize. Orice se poate intampla.

Min. 52 – Momcilovic suteaza fabulos, din vole, si Amos scoate din nou senzational. Inca o ocazie uriasa ratata de echipa noastra.

Min. 49 – Eric suteaza senzational, din vole, si Amos scoate incredibil din vinclu. Ocazie uriasa ratata de Pandurii!

22.03 – Hapoel a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. Pandurii si Hapoel sunt la egalitate, 1-1, dupa o prima repriza dominata de oaspetii. Formatia noastra acuza o oarecare stare de oboseala, cativa dintre jucatori parand ca inoata pe teren.

Min. 40 – Bulevarde prin apararea noastra. Shechter trece lejer printre doi adversari, suteaza in forta si Stanca respinge in extremis.

Min. 35 – Nicoara este inlocuit de Buleica. Mijlocasul celor de la Pandurii a avut ceva probleme, iar zilele de pauza si-au spus cuvantul, Nicoara nefiind la 100% din potentialul fizic.

Min. 29 Pandurii – Hapoel 1-1. Sasha executa perfect lovitura libera acordata in urma faultului comis de Ungurusan si israelienii egaleaza.

Min. 28 – Ungurusan vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 26 – Probleme in defensiva noastra, Damari este liber la 14 metri, central, dar sutul sau este retinut cu siguranta de Stanca. Fundasii echipei noastre au probleme in a-si marca adversarii.

Min. 22 – Shechter vede cartonasul galben pentru simulare.

Min. 18 – Eric suteaza frumos, de la 25 de metri, si Amos retine in doi timpi.

Min. 14 – Momente mai bune de joc pentru Hapoel, dupa golul inscris de Nistor, dar apararea gorjenilor este la post.

Min. 4 GOOOOOOOOOOLLLLLLL PANDURIIIIIII!!! GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL NISTOR!!! Pandurii – Hapoel 1-0!!! Gorjenii au aruncat un balon la bataie, Colin a respins cu capul, doar pana la Nistor, mijlocasul gazdelor a sutat pe jos, de la 20 de metri, si mingea a intrat in poarta cu largul concurs al lui Amos. Portarul lui Hapoel a scapat balonul peste el. Gafa uriasa a portarului de la Hapoel!

21.00 – Pandurii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Cluj, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt numai circa 3.000 de spectatori.

Pandurii, antrenata de Cristi Pustai, incepe cu Stanca – Ungurusan, Erico, Paraskevas, Momcilovic – Anton, Nicandro – Nicoara, Eric, Nistor – Matulevicius. Rezerve sunt Pedro Mingote, Pleasca, Mamele, Lemnaru, Calin Cristea, Buleica, Brata.

Hapoel, antrenata de Ran Ben Shimon, incepe cu Amos – Dagani, Ilic, Colin, Harush – Gerzicich, Sasha – Gordana, Shechter, Zaguri – Damari. Rezerve sunt Kleiman, Abutbul, Antebi, Haimovich, Safuri, Toama, Vermouth.

MECIUL SE VEDE LIVE VIDEO AICI

NU RATATI TRENCIN – ASTRA GIURGIU (LIVE)

PETROLUL – VITESSE ARNHEM ESTE LIVE AICI

author avatar
Cristi Ionita
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger