AcasăSPORTMeciul Pandurii - Dnepr este LIVE aici

Meciul Pandurii – Dnepr este LIVE aici

Pandurii Targu Jiu, reprezentanta Romaniei in Europa League, debuteaza joi seara in grupele acestei competitii. Trupa lui Cristi Pustai joaca la Cluj, impotriva lui Dnepr, intr-un meci care va incepe la ora 20.00.

Min. 95 – Este final de meci la Cluj. Dnepr se impune, cu 1-0, dupa o partida pe care a controlat-o, in mare masura, si in care a ratat numeroase ocazii de a-si mari avantajul.

Min. 94 – Shakhov vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 88 – Intra Kulakov in locul lui Zozulya.

Min. 86 – Paulinho vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Matheus.

Min. 85 – Intra Shakhov in locul lui Konoplyanka.

Min. 78 – Ciucur vede cartonasul galben pentru simulare.

Min. 75 – Mutare ofensiva facuta de Pandurii. A intrat Paulinho in locul lui Ungurusan.

Min. 73 – Raspunsul oaspetilor este prompt. Zozulya si Matheus scapa pe contraatac, doi contra unu, ucraineanul trimite in fata portii, dar brazilianul reia alaturi dintr-o situatie ideala. Ocazia monumentala a oaspetilor!

Min. 72 – Buleica scapa singur pe dreapta, suteaza din unghi si mingea ocoleste de putin poarta adversa. Ocazie uriasa ratata de Pandurii!

Min. 71 – Adrovic vede cartonasul galben pentru un fault comis in jumatatea de teren adversa.

Min. 64 – Intra DiStefano in locul lui Nicandro

Min. 61 – Kankava suteaza frumos, din unghi, Stanca respinge, mingea ajunge la Konoplyanka, acesta suteaza si el de pe centru si Stanca retine in doi timpi.

Min. 55 – Intra Ciucur in locul lui Nicoara.

Min. 46 – La oaspeti a intrat Seleznyov in locul lui Bruno Gama.

21.02 – Pandurii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Cluj. Dnepr conduce, cu 1-0, dupa o repriza in care gruparea ucraineana a fost mai buna decat Pandurii Targu Jiu, reprezentanta Romaniei in Europa League.

Min. 40 – Defensiva noastra este groggy. Matheus scapa singur cu portarul, il dribleaza si pe Stanca, dar intarzie momentul sutului si Ungurusan respinge in extremis de pe linia portii.

Min. 38 Pandurii – Dnepr 0-1. Konoplyanka centreaza de pe stanga, din corner, si Rotan inscrie cu o reluare simpla, din numai cativa metri.

Min. 31 – Rotan vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Eric.

Min. 28 – Ritmul meciului s-a domolit. Niciuna dintre echipe nu pare dispusa sa riste totul pe atac.

Min. 17 – Dupa ce Stanca se opune miraculos in fata lui Zozulya, echipa noastra trece si ea pe langa gol. Buleica a prins un sut in forta de la 16 metri si mingea a trecut la o palma peste bara transversala a portii adverse.

Min. 15 – Ungurusan vede si el cartonasul galben pentru un fault.

Min. 12 – Erico vede cartonasul galben pentru un fault.

Min. 8 – Dnepr are un start mai bun de meci. Konoplyanka a centrat de pe stanga, din corner, si reluarea cu capul a lui Matheus a trecut putin pe langa poarta Pandurilor.

20.01 – Dnepr a avut lovitura de start a meciului. Vremea este rece la Cluj, ploua, dar terenul se prezinta in conditii bune. In tribune sunt circa 5.000 de spectatori.

Pandurii Targu Jiu, antrenata de Cristi Pustai, incepe cu Stanca – Ungurusan, Erico, Christou, Momcilovic – Anton, Nicandro – Buleica, Eric, Nicoara – Adrovic. Rezerve sunt Pedro Mingote, Mamele, Pleasca, Calin Cristea, DiStefano, Paulinho, Ciucur.

Dnepr, antrenata de Juande Ramos, incepe cu Boyko – Fedetski, Mazuch, Cerebiaciko, Alexandru Vlad – Bruno Gama, Kankava, Rotan, Konoplianka – Matheus, Zozulya. Rezerve sunt Lastuvka, Mandziuk, Strinic, Kravchenko, Kulakov, Shakhov, Seleznyov.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristi Ionita
6.540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger