AcasăSPORTMeciul lui Bute, transmis in cel putin 25 de tari

Meciul lui Bute, transmis in cel putin 25 de tari

Meciul de la Nottingham este al 31-lea sustinut de Bute la profesionisti

Organizatorii galei de la Nottingham, din 26 mai, in cadrul careia Lucian Bute se va bate cu pugilistul englez Carl Froch, au anuntat ca evenimentul va fi transmis in direct in cel putin 25 de tari.

Meciul de la Nottingham este al 31-lea sustinut de Bute la profesionisti

Pusa in scena de Eddie Hearn, promotorul lui Carl Froch, gala de la Nottingham se anunta a fi un succes de zile mari cel putin din punct de vedere mediatic, desi in SUA evenimentul va fi transmis de EPIX, un post de televiziune cu o acoperire mai mica decat Showtime sau HBO. Cu mai mult de o luna pana la marele meci, Hearn anunta ca a batut palma pentru ca gala sa fie transmisa in cel putin 25 de tari, printre acestea aflandu-se Romania (live pe Money Channel), SUA (EPIX), Canada, Anglia (Sky Sports), dar si Rusia, Japonia sau tarile din Peninsula Scandinava. Promotorul lui Froch promite ca pana la ora partidei va gasi solutii pentru ca gala sa fie televizata si in alte tari, asistenta minima asteptata pentru aceasta gala fiind de 100 de milioane de telespectatori.

Iubitorii boxului pariaza pe Lucian

Indiferent de organizatorul sondajului, fanii boxului mizeaza din plin pe o victorie a lui Bute pe 26 mai. 62,62% dintre cei 990 de participanti la sondajul facut de eastsideboxing.com sustin ca romanul va castiga la Nottingham, aproape jumatate dintre acestia mizand chiar pe o victorie obtinuta prin knock-out de actualul campion IBF de la supermijlocie. 1.300 de iubitori ai boxului au participat la sondajul organizat de boxingscene.com, iar 76,93% dintre acestia dau ca sigura o victorie a lui Bute, aproape 300 mizand chiar pe o victorie obtinuta prin knock-out. In schimb, Joseph Webb, editorialistul boxingnews24.com, spune ca meciul de la Nottingham va fi extrem de echilibrat, dar ca Bute trebuie sa forteze knock-out-ul, pentru ca altfel Froch va beneficia de ajutorul arbitrilor daca meciul ajunge la decizie.

author avatar
Cristi Ionita
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger