AcasăSPORTMeciul Dinamo - Steaua este LIVE aici

Meciul Dinamo – Steaua este LIVE aici

Etapa a 31-a a campionatului national de fotbal incepe vineri seara cu marele derby bucurestean dintre Dinamo si Steaua. Disputa are loc pe National Arena si va incepe la ora 21.00.

Min. 94 – Este final de meci pe National Arena. Steaua se impune, cu 2-0, la capatul unui meci pe care l-a dominat aproape in totalitate. Disputa a fost afectata de derapajale galeriei dinamoviste.

 

[youtube]0A4x3TZ407o[/youtube]

 

Min. 84 – Andrei Cristea vede si el cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Bourceanu.

Min. 81 – Ocazie uriasa pentru Steaua! Bourceanu centreaza de pe dreapta, din corner, Rusescu reia cu capul si Balgradean scoate miraculos. Mingea sare la Gabi Iancu, insa mijlocasul Stelei incearca un vole pretentios si nu reuseste decat sa stearga balonul.

Min. 80 – Pustiul Dorin Rotariu ia o actiune pe cont propriu, se distreaza cu trei stelisti, centreaza in fata portii si Andrei Cristea, dintr-o situatie ideala, suteaza direct in Alexe.

Min. 77 – Intra Dorin Rotariu in locul lui Curtean.

Min. 75 – Dandea vede cartonasul galben pentru un fault grosolan comis asupra lui Georgievski. Cred ca Sebastian Coltescu si-a uitat cartonasul rosu acasa.

Min. 72 – Intra Gabi Iancu in locul lui Cristi Tanase.

Min. 71 – Intra Andrei Cristea in locul lui Boubacar.

Min. 70 Dinamo – Steaua 0-2. Cristi Tanase face un un-doi spectaculos cu Rusescu si inscrie cu un sut foarte bine plasat, de la 20 de metri, fara sperante pentru Balgradean.

Min. 69 – Curtean suteaza din unghi si Tatarusanu retine.

Min. 68 – Intra Nica in locul lui Stratila.

Min. 64 – Rusescu suteaza periculos, de la 20 de metri, si mingea ocoleste de putin poarta adversa.

Min. 62 – Intra Gardos in locul lui Chiriches, care are mari probleme la genunchi, dupa faultul comis de Stratila.

Min. 61 – Rus vede si el cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Nikolic. Dinamovistii par ca au dat-o pe K1.

Min. 58 – Stratila vede cartonasul galben pentru un fault grosolan asupra lui Chiriches. Se putea da lejer si rosu! Dinamovistul scapa doar pentru ca arbitrul l-a iertat si pe Latovlevici de eliminare, in prima repriza, dupa un fault asemanator, cu talpa pe genunchiul adversarului.

Min. 56 – Danciulescu vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Pintilii.

Min. 55 – Dinamo scapa pe contraatac, trei contra trei, dar Curtean este egoist, suteaza de la 25 de metri si Tatarusanu retine in doi timpi.

Din pacate frustrarea este mare, iar ce se intampla in tribune nu mai are nimic in comun cu fotbalul. Se da doar o batalie intre jandarmi si fanii lui Dinamo.

Min. 49 – Stelistii fac spectacol pe teren. Latovlevici a dat o pasa de zile mari, iar Chiriches i-a trecut balonul printre picioare lui Luchin. Dinamo este doar un sparring-partner.

Min. 46 – Reghecampf a mutat ofensiv: Nikolic in locul lui Chipciu.

22.18 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – In sfarsit este pauza pe National Arena. Steaua conduce, cu 1-0, dupa o prima repriza pe care a dominat-o in mare masura. Totusi, Laurentiu Reghecampf s-ar putea fi obligat sa schimbe masiv la pauza. Chipciu s-a accidentat, dupa ce a fost lovit tocmai de Cristi Tanase, iar decarul Stelei are si el probleme la genunchi.

Min. 45 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Stratila.

Min. 45 – Sansa uriasa de gol pentru Steaua! Adi Popa patrunde pe dreapta, ca prin branza, suteaza din unghi, Balgradean deviaza si mingea loveste bara.

Min. 45 – Musat vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Cristi Tanase.

21.48 – Dupa mai bine de 10 minute de pauza, jocul s-a reluat cu un corner executat de Steaua.

Dupa cinci minute de pauza, jucatorii celor doua formatii se indreapta catre vestiare. Partida a fost intrerupta si nu se stie daca se va mai relua.

Min. 35 – Meciul este intrerupt din cauza unor incidente petrecute in peluza dinamovista. Fanii lui Dinamo arunca cu brichete si telefoane mobile.

Min. 26 – Latovlevici vede cartonasul galben pentru un fault dur asupra lui Stratila. Se putea da chiar rosu!

Min. 25 – Dinamo este groggy! Gazdele, aproape de al doilea autogol. Chipciu patrunde frumos pe stanga, profitand de o gafa a lui Rus, suteaza din unghi, Balgradean respinge aiurea, mingea il loveste pe Grigore si fundasul dinamovist respinge in extremis de pe linia portii.

Min. 20 – Curtean vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Rusescu.

Min. 18 – Latovlevici executa excelent o lovitura libera de la 18 metri si Balgradean scoate cu greu de langa bara.

Min. 13 Dinamo – Steaua 0-1. Chipciu scapa singur pe stanga, centreaza in fata portii, Balgradean respinge din fata lui Rusescu, dar mingea se loveste de Boubacar si intra poarta.

Min. 8 – Rusescu isi incearca norocul cu un sut de la 30 de metri, Balgradean are emotii, respinge in fata, dar Chipciu reia slab si Balgradean retine.

Min. 6 – Stratila suteaza periculos, de la distanta, si Tatarusanu retine in doi timpi.

21.02 – Steaua a avut primul atac al meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Bucuresti, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 45.000 de spectatori.

Dinamo, antrenata de Cornel Talnar, a inceput cu Balgradean – Rus, Luchin, Dragos Grigore, Musat – Stratila, Dandea, Boubacar, Curtean – Danciulescu, Alexe. Rezerve sunt Naumovski, Nica, Scutaru, Rotariu, Stanescu, Andrei Cristea, Axente.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, a inceput cu Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Chipciu, Cristi Tanase – Rusescu. Rezerve sunt Cojocaru, Gardos, Prepelita, Filip, Iancu, Nikolic, Mihai Costea.

Sursa foto: digisport.ro

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
3.442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger