AcasăSPORTMeciul Concordia Chiajna - Steaua este LIVE aici

Meciul Concordia Chiajna – Steaua este LIVE aici

Concordia Chiajna si Steaua Bucuresti se infrunta, luni seara, intr-unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 20-a a Ligii I la fotbal. Partida de la Chiajna incepe la ora 19.30.

Chipciu a marcat doua goluri in meciul tur, Steaua - Concordia Chiajna 4-0

Min. 94 – Este final de meci la Chiajna. Steaua se impune clar, scor 4-1, dupa un meci pe care l-a dominat aproape in totalitate. Campioana bifeaza inca trei puncte importante in lupta pentru titlu.

Min. 93 Concordia – Steaua 1-4. Golul de onoare al gazdelor este marcat de Papasterianos, dupa un corner.

Min. 89 – Savin il agata pe Piovaccari in careu si se da penalty pentru Steaua, fundasul gazdelor vazand si cartonasul galben. Stanciu executa slab penaltiul si Rimniceanu respinge.

Min. 84 – Wellington vede galben pentru un fault dur la Szukala.

Min. 80 Concordia – Steaua 0-4. Piovaccari ia o actiune pe cont propriu si inscrie cu un sut plasat.

Min. 78 – Piovaccari este ingalbenit si el.

Min. 73 – Gardos vede si el cartonasul galben pentru fault.

Min. 68 – Keseru vede cartonasul galben pentru simulare.

Min. 66 – La gazde intra Florea si Neagu si ies Purece si Onduku.

Min. 58 – La gazde intra Serediuc in locul lui Cosereanu.

Min. 54 – Pintilii vede cartonasul galben pentru un fault tare.

Min. 53 – Intra Pirvulescu in locul lui Latovlevici. Reghecampf isi menajeaza jucatorii de baza pentru derby-ul de sambata cu Dinamo.

Min. 50 Concordia – Steaua 0-3. Stanciu executa perfecta o lovitura libera obtinuta de Keseru si campioana bifeaza inca trei puncte in lupta pentru titlu.

Min. 46 – La Steaua au intrat Keseru si Piovaccari si au iesit marcatorii celor doua goluri, Sanmartean si Chipciu.

20.32 – A inceput repriza a doua a confruntarii de la Chiajna. Steaua este deja in jumatatea de teren adversa.

Min. 45 – Este pauza la Chiajna. Steaua conduce, cu 2-0, dupa o prima repriza pe care a dominat-o in totalitate si se indreapta spre o victorie obtinuta fara probleme.

Min. 41 – Melinte il lanseaza excelent pe Chipciu, dar atacantul Stelei nu profita de pasa ideala data de fundasul Concordiei.

Min. 35 – Concordia nu da semne ca ar vrea sau ar putea sa se implice in meci. Ramane o repriza la discretia Stelei.

Min. 23 – Sanmartean il lanseaza excelent pe Adi Popa si acesta rateaza de putin golul al treilea al Stelei. Ionut Chirila ar trebui sa arunce prosopul.

Min. 18 Concordia – Steaua 0-2. Inevitabilul se produce, campioana reusind sa-si majoreze avantajul. Stanciu este agatat in careu si Sanmartean transforma cu siguranta penaltiul acordat. Meciul incepe sa semene cu cel din urma cu 10 zile.

Min. 15 – Steaua rateaza doua sanse de a-si mari avantajul. Mai intai Adi Popa incearca sa-l imite pe Chipciu, cu un lob de efect, dar balonul cade pe plasa portii. Apoi, o centrare de pe dreapta este deviata nefericit de Savin si mingea ocoleste de putin poarta Concordiei. Defensiva gazdelor este groggy!

Min. 7 Concordia – Steaua 0-1. Presiunea campioanei da roade rapid. Chipciu l-a executat pe Rimniceanu cu un lob de zile mari.

Min. 5 – Steaua s-a instalat inca din startul partidei in jumatatea de teren adversa.

19.30 – Steaua are primul atac al meciului. Vremea este rece la Chiajna, terenul se prezinta in conditii groaznice, fiind acoperit in multe zone cu nisip, iar in tribune sunt circa 8.000 de spectatori.

* Cu circa 30 de minute inainte de startul partidei, unul dintre fanii echipei gazda a suferit un cardio-respirator. Medicii nu au mai reusit sa-l resusciteze, barbatul pierzandu-si viata.

Concordia Chiajna, antrenata de Ionut Chirila, incepe cu Ramniceanu – Dima, Melinte, Leca, Savin – Pencea, Papasterianos – Cosereanu, Purece, Onduku – Wellington. Rezerve sunt Cobrea, Florea, Ionita, Neagu, Serediuc, Zaharia, Stratila.

Steaua, antrenata de Laurentiu Reghecampf, incepe cu Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Pintilii, Sanmartean – Adi Popa,  Chipciu, Stanciu. Rezerve sunt Nita, Pirvulescu, Radut, Gabi Iancu, Kapetanos, Keseru, Piovaccari.

Concordia cauta sa-si ia revansa dupa ce a fost umilita de Steaua, in Ghencea, 0-4 in urma cu 10 zile, in timp ce elevii lui Laurentiu Reghecampf vor toate cele trei puncte pentru a-si consolida locul 1 in clasamentul Ligii I.

author avatar
Cristi Ionita
3.979 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger