AcasăSPORTMeciul Barcelona - Bayern este LIVE aici

Meciul Barcelona – Bayern este LIVE aici

Dupa 0-4 in tur, FC Barcelona forteaza obtinerea unui miracol in returul cu Bayern Munchen de miercuri seara (ora 21.45), de pe Camp Nou, din semifinalele Ligii Campionilor.

Min. 92 – Este final de meci pe Camp Nou. Bayern se impune, cu 3-0, si se califica in finala Ligii Campionilor, dupa o dubla mansa in care a umilit-o pe FC Barcelona.

Min. 87 – Intra Martin Montoya in locul lui Marc Bartra.

Min. 78 – Pique vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Thomas Muller.

Min. 77 – Intra Rafinha in locul lui Lahm.

Min. 76 Barcelona – Bayern 0-3. Ribery trece in viteza de Song, centreaza spre coltul lung si Thomas Muller inscrie cu o superba lovitura cu capul.

Min. 74 – A intrat Timosciuk in locul lui Javi Martinez.

Min. 73 Barcelona – Bayern 0-2. Gustavo Luiz il lanseaza excelent pe Ribery, acesta centreaza in fata portii si Pique trimite in propria poarta cu o executie de Cascadorii Rasului.

Min. 72 – Pedro suteaza slab, pe centru, si Neuer retine fara probleme. Este doar al doilea sut pe spatiul portii adverse trimis de catalani.

Min. 66 – Intra Gustavo Luiz in locul lui Schweinsteiger.

Min. 65 – Intra Thiago Alcantara in locul lui Iniesta.

Min. 61 – Barcelona este umilita pe propriul teren. Fotbalistii lui Bayern au combinat fara probleme mai bine de doua minute, perioada in care catalanii au atins doar intamplator mingea (sutul lui Mandzukic izbindu-l pe Bartra). Faza s-a incheiat cu sutul slab al lui Alaba, departe de poarta adversa.

Min. 55 – Intra Alexis Sanchez in locul lui Xavi.

Min. 49 Barcelona – Bayern 0-1. David Alaba il gaseste excelent pe Robben, cu o diagonala de zile mari, olandezul patrunde printre doi adversari si il executa pe Victor Valdes cu un sut de zile mari, la coltul lung.

22.45 – Barcelona a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Camp Nou. Barcelona si Bayern sunt la egalitate, 0-0, dupa o repriza dominata steril de catalani.

Min. 45 – Dani Alves vede si el cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Schweinsteiger.

Min. 43 – Barcelona continua sa domine steril acest meci. La cum se prezinta lucrurile, este putin probabil ca gruparea catalana sa reuseasca miracolul mult asteptat.

Min. 32 – Robben vede cartonasul galben pentru un fault dur comis asupra lui Song.

Min. 26 – Inca o ocazie importanta a Barcelonei. David Villa centreaza de pe dreapta, Fabregas recentreaza si Xavi reia din 6 metri, din pozitie ideala, peste transversala.

Min. 23 – Pedro isi asuma responsabilitatea sutului de la distanta, reia in forta de la 30 de metri si Neuer scoate greu de sub transversala.

Min. 19 – Barcelona nu gaseste culoare prin defensiva bavareza. Mai mult, oaspetii rateaza doua ocazii importante, Pique intervenind in extremis in fata lui Robben si Mandzukic.

Min. 10 – Barcelona ia cu asalt poarta adversa inca din startul partidei, dar catalanii inca nu si-au creat ocazii importante de a marca.

21.45 – Bayern a avut lovitura de start a meciului. Camp Nou este arhiplin, vremea este buna pentru fotbal, iar terenul se prezinta in conditii optime.

Barcelona, antrenata de Tito Vilanova, incepe cu Victor Valdes – Dani Alves, Pique, Marc Bartra, Adriano – Xavi, Song, Iniesta – Pedro, Fabregas, David Villa. Rezerve sunt Pinto, Martin Montoya, Thiago Alcantara, Jonathan Dos Santos, Alexis Sanchez, Messi, Tello.

Bayern, antrenata de Jupp Heynckes, incepe cu Neuer – Lahm, Van Buyten, Boateng, David Alaba – Javi Martinez, Schweinsteiger – Robben, Thomas Muller, Ribery – Mandzukic. Rezerve sunt Starke, Dante, Rafinha, Shaqiri, Gustavo Luiz, Timosciuk, Mario Gomez.

MECIUL ESTE LIVE VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
1.646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger