AcasăSPORTMeci incredibil in Belgia. Rednic a fost la un pas de infarct....

Meci incredibil in Belgia. Rednic a fost la un pas de infarct. Vezi ce s-a intamplat!

In ultima etapa a campionatului de fotbal din Belgia, Standard Lierge, formatia antrenata de Mircea Rednic, s-a batut, cu Lokeren, in meci direct, pentru a obtine o victorie de moral inainte de barajul pentru Europa League.

Trupa „Strambului” a inceput cat se poate de prost meciul cu Lokeren si oaspetii aveau 3-1 la pauza. Dutra, de doua ori, si Maric au punctat pentru Lokeren, iar Ghoochannejhad a tinut-o in viata pe Standard.

La pauza, Mircea Rednic a facut o mutare geniala, l-a aruncat in lupta pe Batshuayi, iar acesta a intors rezultatul.

Atacantul belgian de numai 19 ani a pasat decisiv la reusita lui Arslanagic, de 2-3, iar apoi si-a trecut in cont o dubla, Standard impunandu-se, in cele din urma, cu 4-3.

Gratie acestei victorii, dar si a infrangerii suferite de Genk, 0-1 la FC Bruges, Standard a incheiat pe locul 4 campionatul in Belgia.

La finalul confruntarii, Mircea Rednic a solicitat interventia medicilor, tehnicianul roman platind tribut emotiilor din timpul meciului.

Desi era ca si dat afara de la echipa, Mircea Rednic are sanse sa-si consolideze pozitia pe banca tehnica a lui Standard, mai ales ca ar putea duce gruparea de pe „Stade Maurice Dufrasne” in Europa League desi echipa are o medie de varsta extrem de scazuta.

Pentru a prinde biletul catre Europa, Standard trebuie sa treaca intr-o dubla mansa de baraj de Gent, invingatoarea din play-off-ul pentru Europa League.

Altfel, Anderlecht Bruxelles a incheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Waregem, de pe teren propriu, si a castigat pentru a 32-a oara, si pentru a doua oara la rand, titlul de campioana a Belgiei.

author avatar
Cristi Ionita
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger